Ankara’da 3. Uluslararası Hidrojen Enerjisi Kongre ve Sergisi’nin (IHEC 2021) 14-16 Haziran 2021 tarihleri arasında düzenleneceğini duyurulmuştu. Ancak, pandemik koşullar nedeniyle katılımcıların sağlığı göz önünde bulundurularak konferansın online olarak düzenlenmesine karar verildi. Tüm bu şartlar göz önünde bulundurularak son özet gönderimi 22 Mayıs 2021 tarihine uzatıldı. IHEC2021, araştırmacıların en son araştırma bulgularını sunmaları ve yeni teknolojileri ve Mühendislik ve Doğa Bilimleri konularındaki yönlendirmeleri açıklamaları için ideal bir akademik platform sağlayacak. Konferans, Mühendislik ve Doğa Bilimlerinin tüm yönlerinde yeni araştırma sonuçlarının sunulmasına katkıda bulunmayı amaçlıyor.
Kongre, Gazi Üniversitesi’nin kuruluşunun 95. Yılı dönümünde bünyesinde yapılacak ve desteklenecek multidisipliner ve uluslararası bir organizasyon olarak gerçekleşecek.
IHEC 2021’in ana hedefi, dünyanın dört bir yanındaki üniversitelerden, araştırma enstitülerinden ve endüstriden akademik ve endüstriyel araştırmacılar, bilim adamları, mühendisler, uygulayıcılar ve öğrencilerin çalışmalarını sunmaları, deneyimlerini paylaşmaları ve paylaşmaları için uluslararası bir toplantı sağlamaktır. Hidrojen Enerjisi ve Teknolojileri, Enerji Bilimi, Enerji Malzemeleri ve Malzeme Bilimleri konularının tüm teorik, deneysel ve uygulamalı yönleri üzerine en son araştırma fikirleri, yöntemleri, sonuçları ve gelecekteki ortak çalışma için küresel ortaklar bulmak.
Tüm özetler ve tam metinler ön inceleme süreci kapsamında değerlendirilecek ve kabul edilen tüm bildiriler, ISBN altında özel bir Konferans Bildirilerinde yayınlanacak. Ayrıca sunulan makalelerin genişletilmiş versiyonları SCI, E-SCI, SCOPUS, EBSCO ve EI’de indekslenen saygın dergilerde yayınlanacak. IHEC 2021, Doçentlik kriterlerini de kapsıyor.
IHEC 2021’de bize katılabileceğinizi umuyoruz.
Bize ulaşın: ihec2020conference@gmail.com, yasemin@gazi.edu.tr, http://www.ihec2021.org
Cep telefonu: +90 505 929 5277
Önemli tarihler:
Özet Gönderim Tarihi: 22 Mayıs 2021
Kabul Bildirimi: 29 Mayıs 2021
Devam Eden Teslim Tarihi: 1 Haziran 2021
Başvuru için son tarih:
Erken Öncesi: 20 Mayıs 2021
Konferans Tarihleri: 14-16 Haziran 2021
EHA