Tamamen dolaylı kanal iş modeline, kapsamlı bir portföye, ödüllü hizmet anlayışına ve basit fakat aynı zamanda da etkili satış araçlarına dayalı uzun vadeli bir strateji.
Acer’ın 50’nci yıl dönümünün eşiğinde, müşterilerimizin işletmelerinin büyümesi için güvenli bir temel sağlamak amacıyla hizmet tekliflerimizi uyumlandırarak adapte etmeye ve ölçeklendirmeye devam ediyoruz.
1976 yılında Texas Instruments’ın dizüstü bilgisayar iş bölümü olarak kurulmuş olan Acer, sosyal ve çevresel değişimlerin getirdiği zorluklara bir yanıt olarak inovasyona odaklanarak, teknolojiyi herkes için anında erişilebilir hale getirme tutkusunu hiçbir zaman kaybetmedi. Sürdürülebilir büyümeyi teşvik etmek, finansal istikrarı artırmak ve gelecekte de huzur ve rahatlığı sağlamak için tasarlanan geniş kapsamlı BT hizmet tekliflerimiz aracılığıyla iş ihtiyaçlarını karşılamaya bugün hâlâ kararlıyız.
Değer önerimiz
İş dünyası geliştikçe dijital dönüşümün sağladığı faydalar da artmaya devam ediyor. Güvenlik, sürdürülebilirlik ve verimliliği öncelik haline getirmek, dijitalleşmenin yeni çağının ana zorlukları olan bu alanlarda birçok olasılığın kilidini açabilir. Tüm iş alanlarımızda kurumsal müşterilerimize somut yanıtlar ve apaçık bir rekabet avantajları sunuyoruz: Sürdürülebilirliğe bağlılık, yenilikçi portföy, kanal ortakları ağı, ödüllü hizmetler ve satış araçları.
Kanal ortaklarının önemi
Büyüyen iş ortakları ekosistemimiz, eksiksiz bir çözüm ve hizmet portföyü aracılığıyla son müşteri ihtiyaçların karşılamada ve eksiksiz bir çözüm ve hizmet portföyü aracılığıyla onların dijital dönüşümlerini desteklemede kritik bir rol oynuyor.
Kanal ortaklarımız, müşterilerin çözümlerini seçerken doğru tercihi yapmalarına yardımcı olabilmek ve iş ihtiyaçları geliştikçe onları yolculuklarının her adımında desteklemek için sektör lideri uzmanlık sunuyor. Kanal ortaklarımızın uzmanlığından yararlanarak sağlık, eğitim ve dijital bilgilendirme ekranı (digital signage) gibi belirli niş pazarları daha etkili bir şekilde hedefleyebiliyoruz.
Synergy Ortaklık Programı üç sertifika seviyesinden oluşuyor: Farklı performans, hacim ve yeteneklere uyum sağlarken aynı zamanda uygulamadaki ölçeği karşılayabilmek ve birden fazla pazar segmentinin gereksinimlerini desteklemek üzere özelleştirilmiş Authorized, Gold ve Synergy Platinum ortaklar.
Mükemmelliğe ulaşmaya çalıştığımız için dikey pazarları desteklemeyi amaçlayan iki ek sertifika daha tasarladık: Eğitim için Acer İş Ortakları, okullara yenilikçi teknolojileri getirerek, öğrencileri gelecekteki ve hatta henüz var olmayan mesleklere hazırlamak için öğrenme ve öğretmeyi geliştirmelerine yardımcı oluyor; Acer Bulut İş Ortakları, bu ortama geçişi desteklemek için Acer donanımları ve ChromeOS çözümlerine ilişkin derin bilgilerini hizmete sunuyor.
Premium İş Ortağı etiketi, markaya güçlü bir bağlılık ve proaktiflik gösteren seçilmiş ortaklara değer ve faydalar sağlıyor. Bu etiketin kapsamı, ülkeler arası iş ortaklığını teşvik etmek ve en iyi uygulamaların paylaşımını sağlamak için öncelikli olarak dikey pazarlara hitap eden ‘sınırlı sayıda’ bir topluluk oluşturmak.
Şirket içi onarım ve iletişim merkezleri
Acer çağrı merkezleri ve onarım merkezleri şirkete aittir; bu da yurt dışında daha ekonomik çözümler seçmeye yönelik giderek artan eğilimin aksine Acer’ın yerel yatırımlara olan bağlılığını ve tercihini gösteriyor. Bunun sağladığı en büyük avantaj ise, pazar akışlarına uyum sağlama, maksimum esneklikle onarımları optimize etme ve en üst düzeyde onarım kalitesini garanti etme yeteneği olarak karşımıza çıkıyor.
Aslında güvenilir ürünler güvenilir bir hizmeti hak eder ve kimse, ürünlerimizi bizim bildiğimiz kadar iyi tanıyamaz. Küreselleşme çağında kaliteden ödün vermeden cevapların ne kadar hızlı verildiği, karşılaşılan zorlukların ne kadar hızlı üstesinden gelindiği ve hizmetlerin ne kadar hızlı sunulduğu önemli.
Sürdürülebilirliğin merkezi rolü
Amacımız gelecek nesiller için daha iyi bir gelecek yaratmak. Daha döngüsel bir yaklaşımın benimsenmesine ve karbon ayak izimizin azaltılmasına yarımcı olmak; kapsayıcı ve eşitlikçi bir tedarik zinciri geliştirmek ve insanların refahını ve uyum sağlama yeteneğini geliştirmek için tüm ekosistemimizle yakın işbirliği içerisinde çalışıyoruz.
Çevreye olan bağlılığımız, tüm profesyonel portföyümüzde olduğu gibi Vero ürün yelpazesinde de çok derinlere dayanıyor:
İşlenmemiş plastiklere olan talebi azaltmak için ürün kasalarında yüzde 30’a kadar tüketici sonrası geri dönüştürülmüş plastik kullanımı.
Atığı azaltmak ve döngüsel ekonomiyi desteklemek için yüzde 100 geri dönüştürülebilir ambalaj malzemeleri.
Üretim sürecinin çevresel etkisini en aza indirmek için toksik olmayan baskı yöntemleri kullanma.
Kendi kendine bakım sağlayan tasarım, cihazların ömrünü uzatmak, elektronik atığı en aza indirmek ve sürdürülebilir bir seçim sunmak için kolayca sökülmesine, onarılmasına ve yükseltilmesine olanak tanır.
Yeni nesil satış araçları
Yönetilen hizmetler, finansal ve çevresel faydaları nedeniyle teknolojinin geleceğidir. Acer Smart Financing ve Acer Device as a Service’i kapsayan Hizmet Olarak Acer – Acer as a Service’i, sürdürülebilir iş büyümesi yaklaşımımızda önemli bir kilometre taşı olarak görüyoruz. Hizmet Olarak Acer, cihazları değiştirme zamanı geldiğinde hem karbon ayak izini hem de elektronik atığı azaltarak, müşterilerimizin BT filosunu sorumlu bir şekilde büyütmek veya küçültmek için esnek bir yol sağlıyor. Ayrıca son kullanıcılar ve kanal ortaklarıyla sağlam, uzun süreli ortaklıklar kurmamıza da olanak tanıyor.
Kaynakları mümkün olduğu kadar uzun süre kullanımda tutmak için çalışırken müşterilerimize eski cihazlarını Acer Trade-in Express platformu aracılığıyla geri verme fırsatı sunduk. Bu sayede müşteriler, yeni ürünlerin maliyetini dengelemeye yardımcı olmak için anında değerleme alacak ve eski cihazların yeniden kullanılmasına veya güvenli bir şekilde geri dönüştürülmesine olanak tanıyarak döngüsel ekonomiye doğrudan katkıda bulunmuş olacaklar.
Uzun süre dayanıklı ürün portföyü
Acer’ın Profesyonel Portföyü, KOBİ’lere özel olarak odaklanarak SoHo segmentinden (Small Office Home Office) kurumsal segmente kadar çok çeşitli işletmeler için tasarlandı. Cihazlarımız uzun süreli dayanıklılık için sağlamlaştırıldığı gibi güçlü güvenlik, üretkenlik ve uzaktan yönetim özellikleriyle birlikte geliyor. Ayrıca daha düşük çevresel etki yaratacak şekilde tasarlandılar ve ileriyi düşünen işletmelerin sürdürülebilirlik hedefleriyle uyumlu şekilde ENERGY STAR®, TCO ve EPEAT sertifikalarına sahipler.
Acer Hakkında
1976’da kurulan Acer, günümüzde 160’tan fazla ülkede faaliyet gösteren dünyanın en büyük ICT şirketlerinden biridir. Yüzünü geleceğe dönen Acer; donanım, yazılım ve hizmetlerin bir araya gelerek tüketicilere ve işletmelere yeni fırsatlar sunduğu bir dünya oluşturmaya odaklanmıştır. Hizmet tabanlı teknolojilerden Nesnelerin İnterneti, oyunlar ve sanal gerçekliğe kadar birçok alanda Acer; 7000’den fazla çalışanıyla, insanlarla teknoloji arasındaki sınırları kaldıran ürün ve çözümler araştırmaya, tasarlamaya, pazarlamaya, satmaya ve desteklemeye kararlıdır. Daha fazla bilgi için www.acer.com adresini ziyaret edebilirsiniz.
©2024 Acer Inc. Tüm hakları saklıdır. Acer logosu, Acer Inc’in tescilli ticari markasıdır. Belirtilen veya başka türlü kullanılan diğer ticari markalar, tescilli ticari markalar ve/veya hizmet markaları ilgili sahiplere aittir. Tüm teklifler önceden belirtilmeksizin değiştirilebilir ve tüm satış kanallarında geçerli olmayabilir. Belirtilen fiyatlar üreticinin tavsiye ettiği perakende satış fiyatlarıdır ve bölgeye göre değişebilir. Satış vergileri eklenebilir.
EHA