Sektörünün öncü firmalarından Era Alüminyum, sosyal sorumluluk faaliyetleri ile de isminden söz ettiriyor. Geçtiğimiz hafta sonu düzenlenen Eker I Run Koşusu’na katılan Era Alüminyum ekibi, 6 Şubat ve sonrasında yaşanan depremlerden etkilenen kız çocuklarının eğitim hayatlarına destek vermenin mutluluğunu yaşadı.  
Era Alüminyum ekibi, Eker I Run organizasyonunda depremden etkilenen kız çocuklarına umut olmak için koştu. 16 kişilik ekip ile hem sporun zevkini hem de yardımlaşmanın mutluluğunu yaşayan Era Alüminyum Ekibi aynı zamanda 5 km koşusunda takım olarak ikinciliği elde ederek gururlandı.
Sporun iyilik ve dayanışma ile buluştuğu organizasyonu düzenleyen, destekleyen, emeği geçen herkese teşekkür eden Era Alüminyum Genel Müdürü Şevki Köksal, “Biz bugün Koruncuk Vakfı’nın hayalimdeki okul projesi için koşuyoruz. Depremden etkilenen kız çocuklarının okul ihtiyaçlarının karşılanmasına destek verebilmek için ter dökeceğiz.
Bu güzel organizasyona 16 çalışma arkadaşımız ile birlikte katıldık. Sporu ve sporcuyu destekleyen bir işletmeyiz, bugünü aynı zamanda sosyal sorumluluk bilincimizle değerlendiriyoruz. Şirket olarak özellikle sporun sosyal sorumluluk projeleri ile buluştuğu bu tür organizasyonlarda her zaman yer alacağız” dedi. 
EHA - Yılmaz Efe - Bursa