Daha önceki haberimizde konuya değinerek siz değerli hemşerilerimizin bilgisine aktarmıştık.
Hamur ilçe belediye başkanı Cezmi Ergül bizlere bir ithamda bulundu kendi facebook sayfasında canlı yayın esnasında yaptığı icraatlarını anlatırken Haber sitemiz Bursa Flaş Haber'i karalayarak ve şahsımıza yayın sırasında bir garson ve şimdi basın mensubu elinde telefon ile canlı yayın yapıyor. Akabinde hakarette bulunarak terbiyesinin el vermediğine vurgu yapıyor.
Sayın başkan yapılan yerel seçimlerde gece gündüz demeden haber mecramızda hakkınızda yaptığımız haber ve facebok özerinde canlı yayınlar yaptırıyordunuz o zaman garson değil de neydim acaba?
Ve akabinde canlı yayına katılıp gerçek yüzünü görmek isteğimizi geri çeviren bay başkan biz basın mensubu olarak kimseyi karalama gibi lüksümüz yok Sayın Başkan. Amacımız halkın sesi ve kulağı olmak halk ile il, ilçe ve beldelerde arada köprü kurmak. Rant başkanları değil halka hizmet eden ve halkı kucaklayan başkanlarla birleştiriyoruz.
Ben bir konuya değinmiştim eğer bu konuda bir rantın yoksa biz basın mensubu olarak 7/24 saat hizmeteyiz rahatlıkla bize ulaşma şansına sahipsiniz daha önce sık aradığın gibi sayın başkan, eğer bir rant ve çıkranız yoksa buyurun biz soralım siz yanıtlayınız. Hepsi bu, amacımız kimseyi karalamak değil bay başkan.
Haberimizin devamı gelecek bizi takipte kalınız.
EHA - Yılmaz Efe