Ağrı'da öğrenciler ve öğretmenler tişört tasarımları ile yarışacak.
Ağrı İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından "Dilimizin Zenginlikleri" projesi kapsamında bu ay düzenlenecek "Tişört Tasarım" yarışmasının detayları belli oldu.
Öğrenciler arası ve öğretmenler arası olmak üzere iki ayrı kategoride gerçekleştirilecek yarışmada, farklı tasarımlara sahip tişörtler değerlendirilecek. İlkokul, ortaokul ve lise öğrencileri ile öğretmenlerin katılabileceği yarışmanın son başvuru tarihi 24 Mayıs 2024 olarak belirlendi.
Yarışma ile ilgili İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek yaptığı açıklamada,"Sene boyu çok verimli geçen, öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizce hemen benimsenip birbirinden güzel ürünlerin ortaya çıkarıldığı Dilimizin Zenginlikleri projesi ve projenin yarışmalarının yavaş yavaş sonuna doğru yaklaşıyoruz.
İl genelinde düzenleyeceğimiz son yarışmamız olan Tişört Tasarımı yarışmamızda ilkokul, ortaokul, lise öğrencilerimiz üç ayrı kategoride, öğretmenlerimiz ise kendi aralarında bir kategoride yarışacaklar. Tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize başarılar diliyorum."dedi.
EHA - Yılmaz Efe