Ağrı Belediyesi, Mehmet Akif Ersoy  Mahallesi Et ve Balık Süt Kurumu civarı ile Hayvan Borsası çevresindeki yerleşim alanlarında bulunan yurttaşlarımız, temel ihtiyaçları olan içme suyu yetersizliğinden dolayı sorun yaşamaktaydı. Belirtilen bölgede bulunan halkın sorunlarını seçim döneminde tespit eden eş başkanlarımız göreve gelir gelmez içme suyu hattı için çalışmalarına başladı.
Su ve Kanalizasyon Müdürlüğüne bağlı ekiplerin 1600 metrelik kazı yaparak gerçekleştirmiş olduğu çalışmalar sonrasında hanelere içme suyu hattı çekildi. Çalışmaları yerinde takip eden Ağrı Belediyesi Eş Başkanı Hazal Aras kapı kapı dolaşarak yurttaşlarımızın evlerine misafir oldu.
Eş Başkan Aras; “Ağrı’da bulunan tüm mahalle, cadde ve sokaklarımızın sorunlarını biliyoruz. Seçim döneminde fizibilite çalışmalarımızı da gerçekleştirdik. Halkımızın talepleri ile birlikte harmanlayarak sonuca başarı ile ulaştık. Kent merkezine çok uzak olmayan bu bölgede halkımız taşıma su ile ihtiyaçlarını karşılamaya çalışmış. İnsanlık adına üzücü durumlar yaşanmış. Bizler bu kentin sorunlarını biliyoruz ve tüm konulara hakimiz. Mehmet Akif Ersoy mahallesi sakinlerimize hayırlı olsun, çalışmalarımız kentimizin dört bir yanında sürüyor” ifadelerini kullandı.
Ağrı Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğüne bağlı ekipler yurttaşların da taleplerini değerlendirerek çalışmalarında yer veriyor.
EHA - Yılmaz Efe - Bursa