Şehit Mehmet Karacatilki Kültür Sanat ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen kongreye, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan canlı bağlantıyla katılarak partililere seslendi.

 Kongreye ayrıca AK Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu ve İsmail Kaya, İl Başkanı Hamza Tor, Ak Parti Gençlik Kolları MKYK üyesi Enes Malik Ay ile partinin yönetim kurulu üyeleri ve partililer yer aldı.

 İl Gençlik Kolları Başkanlığına seçilen Avukat Ömer Faruk Bozkan, kongrede yaptığı açıklamada, partisinin 2023, 2053 ve 2071 vizyonunda durmadan yılmadan çalışacağına söz verdi.

 Görevi devraldığı Ahmet Enes Demir’e de teşekkür eden Bozkan, “Partimizin kuruluşundan günümüzehizmet etmiş büyüklerime sonsuz teşekkür ediyorum. Ana kadememizin tecrübesi, kadın kollarımızın şevkati, gençliğin enerjisiyle yeni bir döneme başlıyoruz. Bundan dolayı teşkilatımıza başarı diliyorum. İnşallah hepimiz inandığımız yolda yürümeye devam edeceğiz. Gençlere güvendiğini her fırsatta dile getiren Cumhurbaşkanımız Genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde Osmaniye Gençlik Kolları içerisinde yer alarak bizlere bu güzel mirası çocuklarımıza, torunlarımıza aktarabileceğimiz için çok teşekkürlerimizi sunuyorum. Rabbim, reisimize uzun ömürler versin” şeklinde konuştu.

 Konulmadan sonra yapılan seçimde, Ömer Faruk Bozkan AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanı oldu. 

E Haber Ajansı (EHA) - Resul Özdil