Artvin-Ahıska-Batum Dernekleri Konfederasyonu (ARTKAFKON)  ve VM Medical Park Bursa Hastanesi arasında iş birliği protokolü imzalandı.
ARTKAFKON  ve VM Medical Park Bursa Hastanesi’nin imzaladığı protokol  kapsamında ARTKAFKON çatısı altındaki dernek ve federasyonların üyeleri ile birinci derece yakınları, VM Medical Park Bursa Hastanesi’nin imkânlarından indirimli olarak faydalanacak.
VM Medical Park Bursa Hastanesi’nde gerçekleştirilen protokol imzalama törenine; ARTKAFKON Genel Başkanı Bahadır Celal Manasoğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri ile VM Medical Park Bursa Hastanesi Kurumsal Tanıtım Bölge Müdürü Alper Bilir katıldı.
İmzalanan protokolle ilgili değerlendirmelerde bulunan ve eğitim ile sağlık konusunun önemine vurgu yapan ARTKAFKON Genel Başkanı Bahadır Celal Manasoğlu, “Eğitim ve sağlık konuları hepimiz için çok önemli çünkü bunlar hayatımızı doğrudan etkileyen konuların başında geliyor.
Bu konularda alınacak hizmetlere ulaşmak ve yaşanan ekonomik zorlukları aşmak adına bir nebze de olsa üyelerimize yardımcı olmak istedik. Bizlere bu konuda desteklerini esirgemeyen, teşhis, tedavi ve operasyonlar dâhil olmak üzere indirim sağlayacak olan VM Medical Park Hastanesi’nin değerli idarecilerine ve kıymetli çalışanlarına teşekkür ederim. İki kurum arasındaki iş birliğinin eğitim ve bilgilendirme alanında da sürdürülmesi için alınan prensip karar da çok önem arz ediyor” dedi.
ARTKAFKON’un  Bursa’nın güçlü STK’larından biri olduğunu ve  çalışmalarını yakından takip ettiklerini söyleyen VM Medical Park Bursa Hastanesi Kurumsal Tanıtım Bölge Müdürü Alper Bilir ise ARTKAFKON ile iş birliği yapmaktan memnun olduklarını ifade ettiği konuşmasında, toplumsal duyarlılığı artırmak adına eğitim, bilgilendirme ve sosyal projelerde kurum ve kuruluşlarla iş birliklerini sürdüreceklerini belirtti.
EHA - Yılmaz Efe - Bursa