Ziyarette kulüp Başkanı Fatih Topal, Kulüp Müdürü ve Sosyal Medya Sorumlusu  Resul Özdil, takım kaptanları Ali Dinçgözoğlu, Taha Çelikkıran, İlter Pişkin hazır bulundu.

Düziçispor ekibi Böcekli Belediye Başkanı Doğan Öztürk'u  ziyaret ederek adının yazılı olduğu 80 numaralı Düziçi Spor formasını hediye etti.

Ziyaretten duyduğu memnuiyeti dile getiren dile getiren Böcekli Belediye Başkanı  Doğan Öztürk   “Düziçispor Fk Başkanı Fatih Topal  ve Oyuncu Arkadaşlarımız Bizleri ziyarette Bulundular. Ziyaret Esnasında İsmimizin Yazılı Olduğu 80 Numaralı Formayı Hediye Ettiler. Hediyelerinden Dolayı Kulüp Başımıza Teşekkür Ederim. Spor Hayatlarında Başarılar Dilerim” dedi.

Düziçispor Kulüp Başkanı  ve  UEFA B Lisanslı Teknik Direktör  Fatih Topal Düziçi gençlerin önünü açmak ve başarı çıtasını yükseltmek için BAL Ligi’nde olduklarını belirterek, “BAL Liginde olmamızın bölgeye yeni bir enerji, yeni bir heyecan getireceğini umut ediyoruz. Yetiştirdiğimiz futbolcularımız profesyonel ligde de başarılarını perçinleme imkanı bulacak. Yaş ortalaması 20-21 olan bir bir takıma sahibiz.  Yeni sezon hazırlıklarımızı sürdürüyoruz.  BAL Ligi’ni ilçeye getireceğiz  dedik ve kısa bir sürede de dediğimizi yaptık.  İnşallah  Düziçi ilçesini spor ortak paydasında birleştirerek 3. Lige de yükseleceğiz” şeklinde konuştu.

Başkan Topal  kulübün başarılarına başarı katacağını belirterek, “Düziçi’ni  Türkiye’de en iyi şekilde temsil edecek bir adım attık. BAL Ligi, ilçemizde yetişen sporcuların daha iyi yerlere gelmesi için çok büyük bir basamak olacak. Biraz meşakkatli bir iş, ama biz bu işin üzerinden başarılarımızla geleceğiz” dedi.

E Haber Ajansı (EHA) - Resul Özdil