Golcü oyuncu Halil İbrahim Cenk Uşakspor’da forma giydiği dönemde Osmaniyeye deplasmana geldiği ifade ederek  Osmaniyespor tutkulu ve takımına bağlı bir taraftarı olduğunu söyledi.

Osmaniyespor FK’nün çiceği burnunda transferi Cenk “Osmaniyespor hedefleri olan şampiyonluğa oynayan bir takım. Senelerdir bu hedef doğrultusunda ilerliyorlar. Bizde bu sene geldik çok güzel bir ortam var. Uzun yıllardır futbol oynuyorum ilk defa bu kadar kısa sürede bu kadar adapte oldun bir takıma. Arkadaşlık ortamı çok güzel, çalışma ortamımız çok güzel oyuncularımız iyi yönetimimiz iyi. Kaliteli bir takım kadrosu var Osmaniyesporda şampiyonluk yaşamak için geldim” dedi.

İLK MAÇIMIZI İÇERDE OYNAYACAĞIZ ONUN AVANTAJINI KULLANACAĞIZ

Sarı yeşilli ekibin bulunduğu grup ve çektiği fikstürünü de değerlendiren Halil İbrahim Cenk “Grubumuz güzel bir grup yer aldığımızı düşünüyorum. İlkler her zaman zordur, iyi başlamak önemli Allah nasip ederse iyi çalışıyoruz. İlk maçımızı içerde oynayacağız onun avantajını kullanacağız ilk maçta galip gelerek seri yakalamak istiyoruz. İlk 6-7 hafta toplayabildiğimiz kadar çok puan toplayıp ondan sonra  lige tamamen adapte olmuş şekilde yolumuza devam etmek istiyoruz”

Taraftarın bir takım için olmazsa olmazları arasında yer aldığını ifade eden Tecrübeli golcü Cenk “Taraftar bir takımın her şeyi taraftar olmadan olmuyor. Uşak spor’da oynarken Osmaniyeye deplasmana gelmiştim oradan biliyorum. Osmaniyespor tutkulu ve takımına bağlı. Zaten anlaştıktan sonra haberler duyulduktan sağ olsunlar baya ilgi gösterdiler. Tebrik ve hayırlı olsun  mesajları ile desteklerini gösterdiler. Onları üzmemek ve mutlu etmek için biz elimizden gelenin en iyisi yapacağız. Önce onlar sonra biz, biz mutlu olursak onlar mutlu olacak, onlar mutlu olursa biz mutlu olacağız. Rabbim bizi utandırmasın. İyi çalışıyoruz tabiki seyircili başlamak ve maçları seyircili oynamak iyi olurdu. İkince yarı nasipse taraftarımızla buluşuruz işler iyi gittiği sürece hep beraber iç içe el ele kol kola bu takımı Allah nasip ederse bu sene bir lige devamında hak ettiği yerlere çıkarmayı planlıyoruz” şeklinde konuştu.

EHA - RESUL ÖZDİL