CHP Ağrı Belediye Başkan Adayı ERKAN BULUT, Ağrılı vatandaşlarının yanında olmaya devam ediyor.
CHP Ağrı Belediye Başkan Adayı ERKAN BULUT, seçim çalışmaları kapsamında CHP Ağrı Belediye Başkan Adayı, ERKAN BULUT hayata geçireceği projeler hakkında çeşitli açıklamalarda bulundu. Hayata geçireceği projeler açıklamalarda bulundu. ziyareti esnasında hedeflerini paylaştı. CHP Ağrı Belediye Başkan Adayı, Ağrılı vatandaşlarının yanında olmaya devam ediyor. Barış tekstil ziyaretinde  hedeflerini paylaştı.
Her gün Ağrı ilimizin müstesna mahallerine ziyarette bulunan CHP Ağrı Belediye Başkan Adayı ERKAN BULUT'un bir diğer ziyaret noktası BARO BAŞKANLIĞİ idi. Ağrı ilimizin  kendileri ve ailelerinin refahını ve mutuluğunu arttıracak projeleri hayata geçirmeyi planlayan CHP BULUT sevinçle karşıladılar.
TÜM ESNAF VE EŞRAFLARIN  tek tek kapılarını çalarak hemşerilerinin derdlerini, sıkıntılarını, istek ve arzularını dinledi. Ziyaretiyle İlgili de paylaşımda bulunan bulut, “Birlik ve beraberlik ekseninde hiç bitmeyen heyecan,tükenmeyen enerji ile çalışmaya devam ediyor. Teşkilatı ile birlikte tüm mahlleleri hemşehrilerimizle kucaklaşıyor, hedeflerimizi paylaşıyoruz. Desteklerinden dolayı hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. dedi.
EHA - Yılmaz Efe