“Gürsu’yu 31 Mart itibariyle hak ettiği değere kavuşturacağız” diyen Cumhuriyet Halk Partisi Gürsu Belediye Başkan Adayı Haşim Öztürk, Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu ile Gürsu ziyaretlerine devam ediyor.
Seçim heyecanı tüm hızıyla yaklaşırken Gürsu Belediye Başkan Adayı Haşim Öztürk, saha ziyaretlerini Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu ile gerçekleştirdi. Pazar alanlarında halkın sorun ve taleplerini dinleyen Kayışoğlu ve Öztürk’e yurttaşların ilgisi yoğundu.
Pazar torbalarını dolduramamaktan yakınan yurttaşlara çözüm önerileriyle gelen Öztürk, sosyal belediyeciliği hayata geçireceklerini ifade etti. Fatura destekleriyle, ayni ve nakdi yardımlarla Gürsu’da dayanışma ruhunu yeniden yatacaklarını belirten Öztürk, “Gürsu’da 31 Mart’tan itibaren sorunlar çözümsüz kalmayacak” dedi.
Pazar esnafının sorunlarını da dinleyen Kayışoğlu ve Öztürk, kapalı pazar alanlarına da Gürsu’da ihtiyaç olduğunu belirterek bu sorunlara da birlikte çözüm üreteceklerini söyledi.
Gürsu için hem üreticiyle hem tüketiciyle hem esnafla işbirliği içinde olacaklarını söyleyen Öztürk, “Gürsu daha
sağlıklı, daha güvenli bir kent olacak. Bursa için de Gürsu için de bizim sözümüz var, hep birlikte gülümsetecek, hep birlikte gülümseyeceğiz” dedi.
EHA - Yılmaz Efe - Bursa