‘Mutlu’ bir değişimi hayata geçirmek için Cumhuriyet Halk Partisi Yıldırım’ın 71 mahallesinde çalışmalarını sürdürüyor. Çınarönü Mahallesi esnaf ziyaretinde Yıldırım İlçe Başkanı İlhami Gün, Yıldırım Belediye Başkan Adayı Mehmet Önder Mutlu’ya Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu da eşlik etti.
İlçe örgütüyle birlikte Çınarönü Mahallesi’ne çıkarma yapan Mehmet Önder Mutlu, 31 Mart ile birlikte Yıldırım’da hızlı bir değişimi başlatacaklarını belirtti. Yıldırım’ın gelişmeyen yönlerini üniversiteler, akademik odalar ve halkın katılımının en önemli temsilcilerinden olan mahalle komiteleri ile bir arada ele alıp, Yıldırım’ı mutlu, gelişen bir kent haline getireceklerini söyledi. Yıldırım’da belediyecilik anlayışını sosyal belediyecilik anlayışıyla buluşturacaklarını, kamunun ihtiyaçlarını önceleyeceklerini belirten Mutlu, Çınarönü halkının desteğinin önemli olduğunu söyledi.
Yıldırım’ın esnafının, sanayicisinin yaşadığı sorunlara ilişkin çözümlerle geldiklerini belirten Mutlu, “Yıldırım’ın turizmi de sanayisi de tarımı da doğru ve sağlıklı şekilde Yıldırımlılara kazandıracak. Biz bunun için geliyoruz. Gençlerimiz işsizlik sorunu çekmesin, işveren nitelikli işgücüne erişebilsin istiyoruz. Bunların hepsi doğru planlamayla gerçekleştirilebilir” dedi.
Nurhayat Altaca Kayışoğlu da, “31 Mart’ta gülümseyen Bursa, gülümseyen Yıldırım için çalışıyoruz. Yıldırım’ın sosyal belediyeciliğe ihtiyacı var. Bu anlayışı hakim kılmak için çalışıyoruz, çalışmaya devam edeceğiz, Yıldırım kazanacak, Yıldırımlı kazanacak” diyerek tüm Bursa’yı gülümsetmek için çalışmalarına aralıksız devam edeceklerini söyledi.
EHA - Yılmaz Efe - Bursa