Demokrat Parti Gençlik Kolları GİK Üyesi Recep Batuhan Özkan; Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın’ı ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi aldı. Son günlerde ismi milletvekilliği için geçen Recep Batuhan Özkan; ziyaretin toplumsal barış için önemine işaret ederek; “Türkiye’nin en verimli arazileri üzerine kurulu, Osmanlı’nın ilk başşehirlerinden olan Yenişehirimizin çalışmalarını yerinde görmek istedik. Belediye Başkanımız sayın Davut Aydın’ın sıcak ilgisi için öncelikle teşekkür ediyorum.
Kendileri; Millet İttifakı’nın bir üyesinin Cumhur İttifakına olan ziyaretin öneminden bahsederek, Yenişehir özelinde aydınlatıcı bilgiler verdi. Bende kendisine muhalefet parti liderlerinin çalışmalarının yerelde nasıl kanalize edilerek daha fazla imkan sağlanması için nelere yapabileceğimizi sordum.
Belediye birimlerinden gelen bir isim olan Yenişehir Belediye Başkanı sayın Davut Aydın’ın başta havavalanı olmak üzere bir çok çalışması hakkında detay da aldığım bu sohbette kendilerini Demokrat Parti İl ve İlçe Başkanlıkları’mıza davet ettim. Demokrasimizin temel özelliklerinden biri karşılıklı fikir alışverişidir. Yenişehir ilçemizin Bursamıza hem ekonomik hem sosyal hem de kültürel zenginliğimizi artırabilmesi için elimizden gelen çabayı göstereceğiz” dedi.
EHA - Yılmaz Efe