DgPays en önemli ödüller arasında yer alan Mastercard sponsorluğunda verilen “En İnovatif Fintek Ödülü”nün sahibi oldu.

PSM dergisinin finans, teknoloji ve sigorta sektöründeki teknoloji odaklı inovatif projeleri öne çıkararak yaratıcılığı teşvik etmek amacıyla düzenlediği PSM Awards 2020’nin kazananları belli oldu. Sektörün önemli isimlerinden oluşan jüri üyelerinin yaptığı değerlendirmelerde 11 ayrı kategoride ödüller verildi. Kazananlar ödüllerini, 28 Aralık’ta düzenlenen online törenle aldı.

DgPays, Mastercard sponsorluğunda verilen “En İnovatif FinTek” ödülünün sahibi oldu. Bu yıl ilk defa online olarak gerçekleştirilen ödül törenine Dgpays Genel Müdürü Hasan Kaya katıldı. 

Hasan Kaya” 2020 yılı hem Türkiye hem dünya için sadece sektörümüzle sınırlı olmayacak şekilde beklenmedik gelişmelerle geçti. Dünyamızda bir tarafta hızlı yürüyen teknoloji öbür tarafta hızla değişen, kolaylık ve komfor arayan kullanıcı alışkanlıkları öbür tarafta önümüzü açan regülasyonlar varken, Pandemi hayatımıza bir kara bulut gibi girdi. Her ne kadar eko sistemimiz için öngörülemez bir unsur olsa da bu talihsiz dönem sektörümüz için insanların hayatını kolaylaştıracak hızlı çözümler sunma noktasında da başarıyla geçilen bir sınav oldu. DgPays olarak hafızası yirmibeş kendisi üç yaşında olan bir şirketiz. Bu minvalde son üç yılda yaklaşık 25 kuruma 27 ayrı ürünü çözüm olarak sunduk. Bunların içinde elektronik para kuruluşları, mobil network operatörleri, taşımacılık operatörleri, özel bankalar, kamu bankaları, sigorta şirketleri ve yurt dışı kurumlar da vardı. Biz bu hızı bu dinamikliği Türkiye’de 20 yıldan fazla geçmişi olan, bankalarımızca öncülük edilen ve elektronik para şirketleri ile teknoloji sağlayıcı diğer şirketlerin de katılımıyla oluşan güçlü teknoloji ve inovasyon zeminine ve eko sistemine borçluyuz. Mastercard, PSM, sponsorlar, bu organizasyonu destekleyen kurumlar ve tüm katılımcılara teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.  

E Haber Ajansı (EHA)