Saadet Partisi Gemlik İlçe Başkanı Ahmet Vakkas Yıldız yaklaşan yerel seçimlerle ilgili görüşlerini paylaştı. Yıldız şunları kaydetti:
Yıllardan beri milletimiz hem yerelde hem de genelde yöneticilerinden şikâyet etmekte, umduklarını bulamadığını ifade etmektedir. Çeşitli vaatler ve belki de iyi niyetlerle iş başına gelenler millete hak ettiği hizmeti yapamamaktadırlar. Bunun nedeni Milletin görüşü olan Milli Görüş’ün olmamasıdır.
Milli Görüşün iktidar olduğu mahalli idarelerde Sosyal belediyecilik, Şeffaf Yönetim, Liyakat ve İstişare mekanizmalarının etkisiyle efsane hizmetler yapılmıştır. Genel İdarede de Hükümet ortağı olduğumuz dönemlerde Denk Bütçe, Sanayileşme, Maddi ve manevi kalkınma hamleleri ile yine unutulmaz hizmetlere imza atılmıştır. Dün gerçekleşen bu icraatlar bugün de yapılabilir. Bunun olması için tek ihtiyaç milletimizin dün olduğu gibi Milli Görüşe inanması ve destek vermesidir.
Hizmet alabilmenin tek yolu Milli Görüşün tek temsilcisi olan Saadet Partisi’nin işin içinde olmamasıdır. Tarihte örneklerinin de ispat ettiği gibi Saadet Partisi ister tek başına isterse de koalisyon veya ittifak olarak iktidar olunca hizmet de beraberinde gelir. Saadet’siz saadet olmaz.
Mahalli idareler seçimine kısa bir zaman kaldığı günümüzde milletimizin tarihe bakarak ders çıkarması gerekmektedir. Ekmek mayasız, Hizmet Milli görüşsüz olmaz.
EHA - Yılmaz Efe