Grup, her biri üç parçadan oluşan üç serilik maxi single'larının ilki "Burning Shoplifter"i piyasaya sürdü. BİLGİ Music Label etiketiyle çıkan maxi single, müzikseverleri tüm dijital platformlarda bekliyor

 2017'de elektronik, caz ve doğaçlamadaki yoğun müzikal birikimlerini farklı projelerde buluşturmayı seçen Zeynep Oktar ve Ethem Saran tarafından kurulan müzik grubu Flux Duo, yeni parçalarını müzikseverlerle buluşturdu. İstanbul Bilgi Üniversitesi Müzik Bölümü müzik paylaşım mecrası BİLGİ Music Label (BML) etiketiyle 14 Ağustos'tan itibaren dijital platformlarda yerini alan Burning Shoplifter, cazın geleneksel yapısından, elektronik müzik elementlerine kadar geniş bir yelpazeden beslenen bestelerden oluşuyor.

 Birçok isimden destek geldi

Maxi Single'ın eklektik ve akışkan yapısı, modal göndermeler ve aksak ritmlerden oluşan, gelenekten öğrenip, yeniye uyarlama çabasının bir başlangıcı olarak varsayılabiliyor. Kayıt aşamasında Şener Engin, mikslerde Kaan Düzarat, masteringinde ise Barış Ergün yer alıyor.Sanat çalışmaları Ozan Atalay tarafından yapılan maxi single'a müzik çevresinden pek çok isimden destek geldi.

EHA