Gemlik Belediyespor Atletizm takımı Bursa’da organize edilen atletizm yarışları il şampiyonasında 3 birincilik üç de ikincilik alarak dikkatleri çekti. Osmangazi Atletizm Salonunda yapılan Arif Akşam İl Birinciliği Atletizm müsabakalarında U 18, U 16 ve U 12 branşında madalyaları toplayan Gemlik Belediyespor atletleri Gemlik’te alkışlarla karşılandı.
Gemlik Belediyespor U 18 takımından Beyzanur Topçu Uzun Atlama, Yüksek Atlama ve 60 metre engelli kategorilerinde Bursa İl Birincisi oldu. U 12 kategorisinde Eyüp Gümüş 800 metre yarışında ikinciliği elde ederken, Bedirhan Gümüş’te U 16’da 60 metre engelli yarışı ikincisi ve uzun atlama kategorisinde de Bursa İl ikincisi oldular. 
Gemlik Belediyespor Atletizm Antrenörü Burhan Gümüş, öğrencileriyle gurur duyduğunu ifade ederek, bugüne kadar ulusal ve uluslararası alanda da kulüp olarak önemli başarılara imza attıklarını hatırlattı. Burhan Gümüş, daha çok çalışarak, Bursa ve Gemlik’in ismini duyurmaya devam edeceklerini vurgulayarak, “alt yapıdan sürekli sporcu yetiştiriyoruz. Bu tür organizasyonlarla sporcularımızı daha büyük yarışlara hazırlıyoruz. Gemlik atletizm konusunda önemli yerlere geldi ve bu konuda başarılarımız devam edecektir, bize destek olmaya devam edilsin yeter” dedi. 
EHA - Yılmaz Efe - Bursa