Gemlik Ticaret Borsası ev sahipliğinde düzenlenen “ Gemlik Zeytin İşleme Merkezi “ proje çalışmaları toplantısı Borsa konferans salonunda gerçekleşti.
S.S. Gemlik Zeytin İşleme Merkezi Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi Başkanı/Gemlik Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı  Özden Çakır’ın başkanlığında, Borsamız Meclis Başkanı  Salih Erdinç Ersan, kooperatif yönetimi  Reşat Kiyat, Mustafa Gündoğdu ve üyelerinde katıldığı toplantı yoğun ilgi gördü. 
Toplantı Çakır’ın Başkanlığında, S.S. Gemlik Zeytini İşleme Merkezi Toplu İşyeri Yapı Kooperatif üyeliği, 1163 Sayılı Kanun, Ana sözleşme, Genel Kurul ve Yönetim Kurulunun kararları, sunum ve görsel proje tanıtımı, üyelerimizin başvuru dilekçeleri, şartları, proje çalışmaları hakkında talep ve istekler karşılıklı görüşüldü. 
Başkan Çakır, “Gıda Organize Sanayi Bölgesi için yapılan proje çalışması ve üyelerimiz tarafından talep edilen başvuru dosyasını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a takdim ettiğini, TOKİ Başkanı Sn. Ömer Bulut, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürü  Vedat Gürgen, Ticaret Bakanımız Ömer Bolat ile Bursa Büyükşehir Belediyesi ve gerekli kurumlar ile görüşüldüğünü iletti.
Gıda Organize Sanayi Bölgesi çalışmalarında bizlere her zaman desteklerini esirgemeyen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı  Alinur Aktaş’a ve emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi. 
EHA - Yılmaz Efe - Bursa