Kırımızı siyahlılar takımın genç antrenörü Utku Kaan Taşçı  nezaretinde Kırımızı siyahlı sporcular sentetik sahada çalışmalarını sürdürdü.

Pandemi tedbirlerine uyularak sınırlı sayıda sporcunun katılımı ile gerçekleştirilen idman Düz koşu ile başladı. İdman Açma germe hareketlerinin ardından yapılan kondisyon çalışması ile devam etti.

30 kişi ile gerçekleştirilen idmanda takım yarı sahada iki grup halinde dar alan pas çalıştılar.  İdman gerçekleştirilen çift kale sona erdi.

İdman sırasında Kırmızı siyahlı ekip hırsı ve isteği dikkat çekerken  takım antrenörü Utku Kaan Taşçı sık sık sporcuları uyardığı görüldü.

İdman ardından Kulüp medya merkezi açıklama yapan Genç çalıştırıcı Utku Kaan Taşçı amatör maçlar için henüz takvimin belirlenmemesine rağmen Güneyspor’un hazırlıklarını hafta en az iki idman yaptığı kaydedildi.

Taşçı “Ağustos ayı içerisinde resmi olarak kuruluşumuzu tamamladık. Şuanda liglerin başlamasına dair takvim belirlenmedi. Biz takım olarak lige hazır ve en az eksikle girmek için takım olarak sahada olmak istiyoruz. Sporcularımızın yeteneklerini ortaya çıkarmaya ve bu yetenekleri takım oyuna haline getirmek için çalışıyoruz. Haftada bir gün Merkez Sentetik sahada çalışıyoruz. Haftada iki günde kondisyon çalışması gerçekleştiriyor. Bu arada sporcuların zamanı ve sağlık şartlarına göre ekstra idmanlar  yapıyoruz. Geçiş sürecini pandemi kurallarına uygun şekilde çalışıyoruz. Yetenekli gençlerimizi ve spor yapmak isteyen gençlerimizi kulübümüzde birlikte ter dökmeye davet ediyorum” şeklinde konuştu.

E-Haber Ajansı (E-HA)