Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey'in Mesken’de gerçekleştirdiği halk buluşmasında bilinçli bir şekilde yapılan elektrik kesintisi büyük coşkuya engel olamadı.
Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey'in Mesken halkıyla buluşması elektrik kesintisine rağmen binlerce vatandaşın katılımıyla gerçekleşti.
Bir gece önce ışıkların yandığı Mesken Meydanı'ndaki halk buluşması bilinçli bir şekilde karartılmaya çalışıldı. Buluşma sırasında alandaki aydınlatma direklerine elektrik verilmedi ancak vatandaşlar cep telefonlarının ışıklarıyla meydanı aydınlattı.
CHP Bursa İl Başkanı Nihat Yeşiltaş ve Yıldırım Belediye Başkan Adayı Mehmet Önder Mutlu'nun da katıldığı buluşmada vatandaşlar,“Bozbey gelecek Bursa gülecek” sloganları attı.
Meskenlilerin büyük ilgi gösterdiği buluşmada vatandaşlara seslenen İl Başkanı Nihat Yeşiltaş. "Elektrikleri kesmeye, alanı karartmaya çalışanlar vatandaşlarımızın heyecanı ve coşkusu karşısında yenilgiye uğradılar. Mesken'deki aydınlık 31 Mart'ta Bursa'yı parlatacak" dedi.
EHA - Yılmaz Efe - Bursa