Başkan Karataşlı “Engelli vatandaşlarımızın toplumsal yaşama katılımlarını kolaylaştırmak, desteklemek, önlerindeki tüm engelleri kaldırmak, onlara hak ettikleri sevgi ve saygıyı göstermek hepimizin sosyal sorumluluğudur” dedi.

İYİ Parti Toprakkale  İlçe Başkanı Selçuk Karataşlı mesajında şu  ifadeleri kullandı: “Toplumu oluşturan tüm bireyler eşit hak ve özgürlüklere sahiptir. Engelli vatandaşlarımızın yaşama sevincini yitirmeden mutlu bir yaşam sürmeleri için çaba gösterilmesi, gerek birey olarak gerekse Devlet ve toplum olarak temel sorumluluğumuzdur.

İYİ Parti olarak bundan sonra da, engelli vatandaşlarımıza yönelik olarak yapılacak olan her iyi ve olumlu düzenlemenin yanında ve arkasında duracağımızı, problemlerinin çözülmesi için üzerimize düşen görevi eksiksiz yerine getireceğimizi herkes bilmelidir.

Önümüzdeki süreçte, vatanımızın her yöresindeki engelli vatandaşlarımızın sorunlarının aşılmasını, yüzlerinin gülmesini, umutlarının yeşermesini diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle Teşkilatım ve şahsım adına engelli kardeşlerimize sevgi ve saygılarımı sunuyor, hepsinin ‘3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü içtenlikle kutluyor, Cenab-ı Allah’tan huzurlu ve mutlu bir hayat geçirmelerini niyaz ediyorum”

 E-Haber Ajansı (E-HA) - Resul Özdil