Kış geliyor, havalar soğuyor, sokak hayvanları için çırpınan insanlar onların sıcak bir yuva edinebilmesi için varını yoğunu o dostları için harcıyor. “Her insanın hayatına etki bırakan, görüş ve fikirlerini değiştiren olaylar, kavram yüklediğimiz metalar yada isimler olmuştur.” Doktorasını yapan Siyaset Bilimci, Bursa Kent Konseyi Strateji ve Ar-Ge Çalışma Grubu Temsilcisi Mehmet Emir Aksoy’un evladı Asil Aksoy da o canlar için kalbi atanlardan.
Mehmet Emir Aksoy tarafından geliştirilen “Kuş Evi Projesi” siyasi çevrelerden destek görmüş geçtiğimiz aylarda siyasilerden olumlu eleştiriler almıştı. “Yere bakmak yerine göğe bakın” mottosuyla başlattığı projeye Doğal Yaşamı ve Hayvanları Koruma Derneği Başkanı Veteriner Hekim İbrahim Tugay Ateş’te destek vermişti.
Mehmet Emir Aksoy aynı zamanda DOHADERN üyesi de. Oğlu Asil Aksoy’da babasına bu projede destek veriyor. Minik yürek Asil Aksoy adına Özlüce çamlık alanda Asil Aksoy adına 100 kuş evi konulacak ve düzenli beslenmeleri DOHADERN üyeleri tarafından karşılanacak.
EHA - Yılmaz Efe - Bursa