Senariest ve yönetmenliğini Nazlı Kemaloğlu’nun yaptığı ‘Amok – Delilik Hali’ adlı oyun Cemil Meriç Kültür Merkezinde sahnelendi.
Yaklaşık 1,5 saat süren iki perdelik olun izleyiciler tarafından büyük beğeni kazandı. Oyun bitiminde seyirciler gençlerin gösterdiği performansı ayakta alkışlarken yazar Ayşen Vural ‘son 1,5 yılda liseli öğrenciler tarafından sahnelenip izlediğim en iyi en güzel oyun çok beğendim ‘şeklinde konuştu. 
Sudenaz Bilici ,Melisa Yördem, Berrak Güngör, İdulsu Sağır, Cansu Ayaz ve Kaan Doğru’ dan oluşan Gemlik Hisar Anadolu lisesi öğrencilerinden oluşan oyuncu kadrosuna rejide Şevval Çelik, Sevcan Yener veToprak Yıldız destek verdi. 
Çok sayıda izleyecinin büyük bir beğeni ile izlediği oyun sonrası oyunun senarist ve yönetmeni Nazlı Kemaloğlu yaptığı konuşmada kısa sürede ve bir çok imkansızlıklara rağmen böylesi güzel bir oyunu sahnelemekten büyük bir heyecan ve gurur duyduklarını ifade ederek ‘Aileme, özverimle çalışan arkadaşlarıma, okuluma ,bize bu sahneyi tahsis eden Gemlik Belediyesine ve bizleri yalnız bırakmayan değerli Gemlik halkına şükranlarımı sunuyorum’ diye konuştu.
Hisar And Lisesi Müdür Yardımcısı Şuayb Serdaroğlu’da Nazlı Kemaloğlu’na okul adına çiçek vererek  tüm ekibi başarılarından dolayı tebrik edip kutladı.
EHA - Yılmaz Efe