Ziyarette Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eski Bakanı, Ak Parti Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Julide Sarıeroğlu’nu ziyarette Osmaniye Ticaret Borsası Yönetim Kurulu  Başkanı Sait Çenet başkanlığındaki heyet bölgemizin ve ilimizin sorunları hakkında istişareler gerçekleştirildi.

Osmaniye Ticaret Borsası Yönetim Kurulu  Başkanı Sait Çenet  ziyaretler hakkında değerlendirmelerde bulunarak “Ticaret Bakanlığı İç Ticaret Genel Müdürlüğü Lisanslı Depoculuk Daire Başkanı Sayın Bahar Emre Eroğlu hanımefendi ile Lisanslı Depoculuk hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Bahar hanımın bizlere göstermiş olduğu ilgi ve alakaya çok teşekkür ederiz. Lisanslı depoculuk hakkında bizlere verdiği bilgiler bölgemiz ekonomisi için çok faydalı olmuştur” dedi.

Ziyaretler Osmaniye Ticaret Borsası Yönetim Kurulu  Başkanı Sait Çenet, Kozan Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kandemir, Osmaniye Ticaret Borsası Yönetim Kurulu üyesi  Hamza Bağrıaçık, Likya Tarım Gıda Hayvancılık Sanayi ve Tic.A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Suna’nın katılımı ile gerçekleştirildi.

 E-Haber Ajansı (E-HA) - Resul Özdil