Şahintepe Motokros alanında incelemelerde bulunan Ak Parti ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Refik Yılmaz’a Motokros yarışmacıları eşlik etti. Gemlik’te 2013 ile 2016 yılları arasında, kendi döneminde yapılan pistte Enduro Türkiye Şampiyonası ve Motokros Avrupa Şampiyonaları düzenlendiğini anımsatan Refik Yılmaz, hedeflerinin dünya şampiyonasına ev sahipliği yapmak olduğunu söyledi.
Refik Yılmaz yaptığı açıklamada; “Dönemimizde bu alanı Motokros sporu ve yarışmaları icin biz düzenlemiş ve yarış parkuru haline getirmiştik, burada Avrupa Şampiyonası ve Enduro yarışları düzenlemiştik, inşaallah yeni dönemimizde bu pistleri tekrar elden geçirerek daha güzel hale getirip, sadece Avrupa değil Dünya şampiyonasının da burada yapılması icin mücadele edeceğiz, Gemlik turizmi ile sporu ile dünyada konuşulur olsun istiyoruz, farklı spor branşlarına, gençlerimize buralar hizmet etsin istiyoruz” dedi. 
Gemlik’te Motor Sporlarında önde gelen isim olan Birol Çelik’te “İnşallah burayı tekrar canlandırmak istiyoruz, Refik Başkanımızla birlikte Şahintepe yi tekrar sporun sporcuların kullanımına sunacağımız günler yakın” diyerek İncelemelerde Refik Yılmaz’a eşlik etti. 
EHA - Yılmaz Efe - Bursa