Vali Yılmaz mesajında “Sevgili öğrenciler, hayatımızın her alanında birer basamak olan sınavlardan bir tanesine bu hafta sonu gireceksiniz. Mart ayından bu yana ülkemizi de etkisine alan korona virüs nedeniyle ikinci dönem okullarımız kapalı olsa da, uzaktan eğitimlerle sizler bu sınava hazırlandınız. Bu süreçte sizlerin başarısı için büyük emek harcayan başta velileriniz olmak üzere tüm öğretmenlerimize yürekten teşekkürlerimi sunuyorum.

Size çok güveniyorum, siz de kendinize güvenin. Elinizden gelenin en iyisini yapacak ve başaracaksınız. Sizin zekânız, sizin enerjiniz her engeli aşar. Unutmayın zorluklar, başarının değerini artıran süslerdir. LGS de bu süslerden sadece bir tanesidir. Öğretmenlerinizin uyarıları hep aklınızda olsun.

Değerli Veliler, Çocuklarımız bizlerin umutları, geleceğidir. Çocuklarımızın hayatta başarılı olmalarında en büyük görev biz anne babalara düşmektedir. Sizlerin anne ve babalar olarak bu süreçte dikkatli olup, sınav sonucu ne olursa olsun çocuklarınızdan sevginizi, ilginizi ve desteğinizi esirgemeyeceğinize yürekten inanıyorum.

Bizler Osmaniye Valiliği olarak çocuklarımıza sorunsuz bir sınav günü plandık. Siz değerli Osmaniyelilerden de ricamız sınav zamanı sokağa çıkma yasağına uyarak çocuklarımıza rahat bir sınav yapma imkânı tanımanızdır.

Bu duygularla bir kez daha çocuklarımızın bu noktaya gelmesinde büyük emekleri olanvelilerimize ve öğretmenlerimize çok teşekkür ediyor, sınava girecek tüm çocuklarımıza başarılar diliyor, sevgi ve saygılar sunuyorum” ifadelerine yer verdi.

EHA