Van Büyükşehir Belediye Eşbaşkanları Neslihan Şedal, Abdullah Zeydan beraberindeki heyetle birlikte Çaldıran ve Erciş ilçelerini ziyaret etti.
Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanları Neslihan Şedal ile Abdullah Zeydan ilçe ziyaretlerini sürdürüyor. Bu kapsamda önceki gün Bahçesaray ve Çatak ilçelerine ziyaret eden eşbaşkanlarımızın bugünkü durağı ise Çaldıran ve Erciş ilçeleri oldu. 
Çaldıran ilçesini ziyaret eden eşbaşkanları Çaldıran Belediye Eşbaşkanları Fettah Hasçelik ile Hatice Atabay Gündoğdu karşıladı. 
Hasçelik ve Gündoğdu’ya yeni görevlerinde başarılar dileyen Eşbaşkanı Neslihan Şedal Çaldıran’da olmaktan mutluluk duyduğunu dile getirerek Çaldıran’a hizmet için ellerinden gelen ne varsa yapacaklarını söyledi. Eşbaşkanı Şedal “Buraya Genel Sekreter vekilleri ve daire başkanlarımız ile geldik. Amacımız hizmet olarak geride kalan Çaldıran ilçemize kalıcı çözümler bulup buranın gelişimine katkıda bulunmak. Büyükşehir Belediyesi olarak Çaldıran Belediyesiyle koordineli bir şekilde çalışıp halkımıza hizmet edeceğiz. Sizleri de seçim sürecinde almış olduğunuz başarılar için kutluyorum. Göreviniz hayırlı olsun” dedi. 
Bu ziyaretin en temel amacının Çaldıran’a yapılacak olan hizmetlere destek vermek olduğunu belirten Eşbaşkanı Abdullah Zeydan ise “Yeni göreviniz halkımıza ve sizlere hayırlı olsun. Van ve ilçelerinde halkımızın destekleriyle çok iyi bir başarıya imza atarak ilçelerin tamamını kazandık. Bu başarının ardında da ilk hedefimiz Van ve ilçelerini güzel hizmetlerle hak ettiği yere getirmektir. Bunları da el ele verip birlikte başaracağız” dedi. 
Çaldıran Belediye Eşbaşkanları Fettah Hasçelik ile Hatice Atabay Gündoğdu’da ziyaretten duydukları memnuniyeti diye getirerek Eşbaşkanları Şedal ve Zeydan’a teşekkür ettiler. 
Yapılan konuşmaların ardından eşbaşkanları Çaldıran Belediyesinin Mayıs ayının 2. meclis toplantısında katıldı.  Daha sonra Çaldıran Belediye Eşbaşkanları Fettah Hasçelik, Hatice Atabay Gündoğdu ile birlikte ilçe merkezindeki esnafları gezerek vatandaşlar ile bir araya geldi. Esnaf ve vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gösterilen eşbaşkanları vatandaşlarında sorun ve taleplerini dinleyip not etti.
Son olarak Erciş İlçesine giden Eşbaşkanları Şedal ve Zeydan burada Erciş Belediyesini ziyaret etti. Belediye Hizmet binasında Eşbaşkanlar Güler Temel ve Baran Bilici tarafından karşılanan Eşbaşkanları, Temel ve Bilici’ye yeni görevlerinde başarılar diledi. 
Eşbaşkanlar Temel ve Bilici ziyarettin kendilerini çok mutlu ettiğini belirterek Erciş’in kronikleşmiş sorunları ve projeleri hakkında bilgi verdi. 
Konuşmaların ardından Eşbaşkanları Erciş Belediyesi Toplantı Salonu’nda muhtarlar toplantısına da katıldı. 
102 Mahalle muhtarının sorun ve taleplerini dinleyen Eşbaşkanları, aktarılan sıkıntıları not aldı, çözüm için gereğinin yapılacağını sözü verdi.
EHA - Yılmaz Efe - Bursa