Milas ve çevresinde gayrimenkul sektöründe önemli bir boşluğu dolduran Zeytin Ağacı Gayrimenkul yatırımcılar için fırsat bir arsayı daha satışa sundu.
Firmanın www.sahibinden.com web sitesinde de yer alan ilan bilgilerinde şu açıklamalara yer verildi: "Tam 40 yıldır hayallerin gerçek olduğu Ege'nin en büyük gayrimenkul firmasına, zeytinin ve tarihin başkentine hoş geldiniz.
Bu Dünyada Bir Zeytin Ağacınız olsun
Milas Şenköy'de 6 bin metrekare 160 adet ağaç var. Yaklaşık 1000 litre yağ çıkıyor. Adeta cennetten bir köşe, yola cepheli muhteşem bir yer.
Bafa Gölü'ne 8 kilometre İzmir - Bodrum yoluna 4 kilometre, Milas'a 20 kilometre, Havalimanı'na 23 kilometre mesafede, denize 15 kilometre mesafede yer alıyor.
Ev Veya Villa Yapımına Çok Uygun
Arapça, İngilizce, Almanca bilen gayrimenkul danışmanlarımızla pazar dahil 7/24 hizmetinizdeyiz. Size daha iyi hizmet sunabilmek ve ne istediğinizi anlayabilmek için sizi ofisimize davet ediyoruz.
Ege'de Çadır Kuracak Toprağınız Olsun
Müşteri memnuniyeti ve çözüm odaklı çalışan kaliteli, uzman ve profesyonel ekibimize nasıl bir yer istediğinizi söyleyin, siz sıcacık kahvenizi yudumlarken, biz size uygun yerlerin sunumunu yapalım.
Bölgede en uygun ve en fazla portföye sahip olan firmamız her bütçeye uygun portföyümüz ve uzman kadromuzla 7/24 hizmetinizdeyiz. Ayrıca portföylerimiz ilanlarımızla sınırlı değildir" denildi.
E Haber Ajansı (EHA)