Yazın habercisi, güneşin bizi terk etmediği yılın en uzun günü HONOR tüm gücü ve enerjisiyle size eşlik ediyor. Günün tüm hızına yetişen HONOR tablet serisi büyük ekranı, eşsiz ses sistemiyle bitmeyen gecede de film keyfinizi ve oyun heyecanınızı doruklara taşıyor.
Heyecanla beklediğimiz keyifli uzun yaz gecelerinin başlangıcı en uzun gecede HONOR tablet serisi ile yanınızda! Günün koşuşturmasında her an yanınızda olan en büyük yardımcınız HONOR tabletiniz yılın en uzun gecesini üstün ses deneyimi, mükemmel ekran-gövde oranı ve videolardaki olağanüstü netliği ile unutulmaz kılıyor.
8 Hoparlörle Üstün Ses Deneyimi
Rakipsiz bir ses deneyimine sahip olan HONOR Pad 8, her iki tarafa simetrik olarak yerleştirilmiş sekiz hoparlör ile kullanıcılara daha güçlü ve dengeli ses deneyimi sağlıyor. Ayrıca DTS:X® Ultra ve HONOR Histen teknolojilerini destekleyen cihaz, stereo surround ses kalitesi ile oyunlarda ve videolarda deneyimi arttırıyor.
Pad X8 ve Pad X8 Lite ise Geniş Aralıklı Surround hoparlörleri ve Histen ses sistemi ile gürültülü ortamlarda bile sesleri net duyabilmenize yardımcı olurken üç boyutlu ses kalitesi bitmeyen gecede sinema keyfini her yere taşıyor.
Gerçek Boyut Gerçek Netlik Ultra Hafiflik
12 inç boyutuyla %87 ekran-gövde oranına sahip Pad 8, 10.1 inç Full HD Pad X8 ve 9,7 inç yüksek çözünürlüklü ekranı ile Pad X8 Lite oyunlarda ve videolarda eğlenceye boyut katıyor.
520 gram ağırlığı ve 6,9 mm inceliğiyle HONOR Pad 8, tüm gün yanınızda sizi yormadan size eşlik ediyor. Her zaman her yerde yanınızda olan HONOR Pad 8, aynı zamanda 1 milyar rengi destekleyerek film ve videolar için olağanüstü bir netlik sağlıyor.
Sadece 7.55mm kalınlığa sahip olan ve 460 gram ağırlığı ile dikkat çeken HONOR Pad X8 ve Pad X8 Lite ise kullanıcıların tableti tek elle rahatça tutabilmelerini destekliyor. Tablet ailesinin en hafif modelleri aynı zamanda kavisli yüzeyleri ve avuç içi eğriliğine uyan tasarımları ile el kavramasına yardımcı oluyor.
Bitmeyen Enerji ve Eğlence
HONOR Pad serisi güçlü pil kapasitesi ile en uzun gece daha da uzun… HONOR Pad 8, 7250 mAh ekstra büyük pil kapasitesiyle tüm günün enerjisine yetişiyor. Yüksek kapasitesi ile 14 saate kadar çevrimdışı video oynatmayı veya 10 saate kadar çevrimiçi kullanmayı destekliyor.
Sekiz çekirdekli Qualcomm® Snapdragon® 680 yonga seti ile donatılan HONOR Pad 8, genişletilmiş multimedya oynatma ve gelişmiş performansıyla her şeyi aynı anda yapmak isteyen çocukların beklentilerine cevap veriyor. Yüksek performanslı yonga seti, kullanıcıların birden fazla uygulamayı sorunsuz bir şekilde çalıştırmasını sağlayarak oyun oynarken, ders çalışırken veya en sevdiği programı izlerken gelişmiş bir deneyim sunuyor.
HepsiBurada’da en çok satan tabletler listesinde ilk 10’da yerini alan HONOR Pad8 ve Pad X8 7250mAh ve 5100 mAh pil güçleri ile tüm gün tabletiyle yaşayanların vazgeçilmezi oluyor. Uzun ömürlü ve gelişmiş pil performansı gece online oyun oynayanlar veya sinema gecesi yapanlar için mükemmel.
Gözler YORULMASIN!
HONOR Pad serisi, gün boyunca gözlerinizi ayıramadığınız tabletlerinizde gözlerinizi koruma altına alıyor. Zararlı mavi ışığı engelleyen TÜV Rheinland Düşük Mavi Işık Sertifikası (Donanım Çözümü) ve ekran titremesini azaltarak rahat bir izleme deneyimi sağlayan TÜV Rheinland Flicker Free Sertifikasıyla dijital göz yorgunluğundan koruyor.
Teknoloji devi HONOR, hem tasarımları hem de özellikleri ile bulunduğu segmentte dikkat çeken Pad 8, Pad X8, Pad X8 Lite tabletleri bitmeyen güne özel 20 – 25 Haziran tarihleri arasında HepsiBurada, Vatan ve Teknosa gibi seçili kanallarda özel indirimlerle devam ettiriyor.
Tüm HONOR ürünlerini incelemek için ziyaret edebilirsiniz: https://www.hihonor.com/tr
HONOR Hakkında
2013 yılında kurulan HONOR, dünya çapında lider olan akıllı cihaz sağlayıcısıdır. Küresel anlamda, herkes için ikonik bir teknoloji markası olma yolunda ilerleyen ve bütün kanallarda akıllı bir yaşam sürdürmeyi hedefleyen HONOR, yenilikçi ürün portföyü ile herkes için yeni bir akıllı dünya yaratma idealine ulaşmak için çalışıyor. Çalışanlarının %60’tan fazlası Ar-Ge merkezlerinde görevli olan ve toplamda 13.000’i aşkın kişiye istihdam sağlayan HONOR, 7 Ar-Ge merkezi ile birlikte inovasyonunu, kalitesini ve sunduğu hizmetleri geliştiriyor. İleriye dönük teknolojisi sayesinde dünyanın dört bir yanındaki insanları güçlendirmeye yönelik teknolojilerini geliştirmek için çalışıyor.
Alanında yeni olan birçok teknolojik gelişmeye öncülük eden HONOR, bütün akıllı cihazlarda portföyünü geliştirmek adına üst düzey olan Ar-Ge çalışmalarını her geçen gün güçlendiriyor. Piyasaya çıkmadan önce sıkı kalite kontrollerine tabi tutulan HONOR akıllı telefonları, 400’den fazla ürün testinden ve 20’den fazla küresel sertifika standardından geçerek kullanıcıları ile buluşuyor. HONOR, 100’den fazla pazarda müşterilere verimli hizmetler sunarken aynı zamanda 3.000’den fazla hizmet merkezine ve 9 bölgesel çağrı merkezi ile kullanıcılarına hizmet veriyor.
e-ha