Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan'ın Türkiye'de örneği Yok. Türkiye'de en çok takipçisi olan belediye başkanı.
Belediye başkanı olduğu il ile ilgili olarak milyonlarca takipçisinin görmesi için, içine atılmış bir kaç taştan dolayı tıkanan bir rögarın fotoğrafını paylaşan ve bu paylaşımı Ağrıdan olmayan takipçileri tarafından binlerce beğeni alan Başkan.
Rögar tıkanıklığını terör ile ilişkilendirerek, yapamadığı hizmetlere kılıf uydurmaya çalışan başkan.
Birkaç kendini bilmez tarafından ya da bilinçli olarak haber yapmak için kırılan bir kamelyanın fotoğrafını milyonlarca takipçisine servis ederek, biz yapıyoruz onlar kırıyor, diyerek güzelim Ağrıyı ve AĞRILILARı dünyaya rezil eden başkan.
Terörle anılmasın diyerek mücadele ettiğini söyleyen başkan, en ufak bir Rögar tıkanıklığının sebebi olarak bile terörü göstermekle, aslında bir şehri ve o şehirdeki insanları terör ile anılır hale getirdiğinin farkında değil.
"UTANDIM KİMSEYE SÖYLEYEMEDİM, ARTIK SOĞUKTAN DONMAK ÜZEREYİM" diyerek kendisinden gizliden yardım edilmesini isteyen Ağrılı FAKİRİ dünyaya, milyonlarca takipçisi olan Tweeter hesabından canlı yayınla teşhir eden Bsşkan.
Sağ elin verdiğini sol el görmesin der ancak keşke yaptığınız yardımları, sol el dahil bütün Ağrı duysa ancak keşke bu fakir fukara dediğiniz ve utanarak size zar zor ulaşmış insanlarımızı ülkeye ve DÜNYAYA canlı Yayında ifşa etmeseniz.
Canlı yayında çok net görünsün diye şeffaf poşetler içerisine üç kuru ekmeği koyup, yine Ağrıya, ülkeye, dünyaya servis eden başkan. "Al sana ekmek getirdim" "Al oğlum ekmek getirdim, ben Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, annen ve babana söyle benim getirdiğimi, unutma ha." diyen başkan. Unutulur mu başkanım. Nasıl unutulsun ki. Onlar unutsa Ağrılı unutmaz, Ağrılı Unutsa Ülke unutmaz, ülke unutsa dünya unutmaz sizin verdiğiniz üç kuru ekmeği. Teşekkürler başkanım.
Bu halk size çok güvenerek, bu halk reisi cumhura çok güvenerek, onun emaneti diyerek sizi Ağrı Belediye Başkanı olarak seçti. Sizin verdiğiniz sözlere inanarak sizlere oy verdi. Seçim sırasında oturduğunuz her ortamda istediğiniz bakana cepten ulaşmanıza inanarak, seçimden sonra da bunun hizmete dönüşeceğine inanarak size oy verdi. Seçimde gittiğiniz her evde bir kişiyi işe alacağınıza dair kurana el basarak yemin etmenize inanarak sizi destekledi. Kısacası sizin kendi tabirinizle "cennet hariç her sözü verdik sayın bakanım" (Bakan Murat Kurum ile canlı yayını) diyen sizlere güvendiği için oy verdi.
Ama başkanım siz ne yaptınız? Size bu kadar inanıp güvenen halka ne yaptınız?
Vereceğiniz ilk cevap şu olacak ; dünyanın en ucuz suyu bizde, dünyanın en ucuz ulaşımı bizde.
Başkanım iyi ki siz bir TANESİNİZ ve iyi ki sizden başka Savcı SAYAN yok. Allaha şükür.
EHA Ağrı - Yılmaz Efe