Ağrı Belediyesinde yurttaşlar su, emlak vb. faturalarını ödemek için uzun kuyruklar oluşturdu.
Plan ve projelerin gerçekleşebilmesi için kısıtlı bütçemize katkıda bulunmak isteyen yurttaşlar geçmiş ve şimdiki dönemlere ait emlak ve su faturalarını ödemek için vezne servisi önünde toplandı. Fatura ödeme kuyruğunda bulunan yurttaşları ziyaret eden Eş Başkanı Hazal Aras yurttaşlara çay ikramında bulunarak hassas ve duyarlı davranışlarından ötürü herkese teşekkür etti.
Belediyenin bütçesi konusunda oldukça kısıtlı imkânlarla hizmet edebildiklerini belirten Eş Başkan Hazal Aras; “Bizler, seçim döneminde de bahsettiğimiz gibi bu kenti halkımızla beraber yöneteceğiz dedik ve çalışmalarımızı da bu doğrultuda gerçekleştiriyoruz. Belediye mesaimizi yoğun bir gayretle sürdürüyoruz. Halkımızın evlerine konuk oluyoruz, bizlere katkılarının önemine değiniyoruz. Halkımızda oldukça duyarlı bir tutum sergileyerek üstlerine düşen görevi fazlası ile gerçekleştiriyor. Belki de bugün tahakkuk birimimizin önü hiç olmadığı kadar kalabalık oldu, yurttaşlarımız adeta saygı ve sevgi içerisinde uzun kuyruklar oluşturdu. Bizler de, onlara çay ikramında bulunarak teşekkür ettik. Sevginin ne kadar önemli olduğu bir kez daha gün yüzüne çıktı. İlk günkü azim ve sevgi ile halkımıza verdiğimiz sözleri yerine getirmek için mesai mefhumu gözetmeden çalışmalarımızı sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.
Ayrıca 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimi sonrası fatura ödemelerde ciddi bir artış söz konusu olup her geçen gün de geçmiş dönemlerin çok daha üstünde fatura tahsil işlemi gerçekleştirildiği gözlendi.
EHA - Yılmaz Efe