AK Parti Ağrı Milletvekili Adayı Ruken Kilerci Doğubayazıt İlçesinde seçmen buluşmalarına hız kesmeden devam ediyor.
AK Parti Ağrı Milletvekili Adayı Ruken Kilerci seçmen buluşmalarına hız kesmeden devam ediyor. Gün içerisinde birçok noktaya temaslarda bulunan Kilerci, ilk iş olarak Arkoz Çimento Fabrikası’nda fabrika yönetimi ve işçilerle bir araya geldi. Akabinde Doç. Dr. Yaşar Eryılmaz Devlet Hastanesini ziyaret eden Kilerci, burada başhekim ve sağlık çalışanlarıyla buluştu.
Fabrika ve hastane ziyaretinin ardından Gazete ziyaretleri gerçekleştiren Kilerci, sırasıyla Narinkale Gazetesi, Halkın Sesi Gazetesi ve Doğubayazıt Gazetesi temsilcileriyle bir araya geldi. Programını resmi makam ziyaretleri ile sürdüren Ruken Kilerci, ilk olarak Doğubayazıt Kaymakamlığını ziyaret ederek Kaymakam Sayın Murat Ekinci ve kaymakamlık personeli ile hasbihal etti. Kaymakamlıktan sonra Kilerci, Başsavcılığa ve Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Ahmed-i Hani Meslek Yüksekokulu’na ziyaret gerçekleştirdi.
Yoğun programına Uluyol Mahallesi Kadın Buluşması ile devam eden Kilerci, Ziraat Odası, Gaziler Derneği, Doğubayazıt Ticaret ve Sanayi Odası, Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Şoförler Cemiyeti ve Tutap’a gerçekleştirdiği ziyaretlerini sürdürdü.
Son olarak bölgenin kaanat önderleri Ahmet Köroğlu, Hacı Mehmet Nuri Eryılmaz, Ali Efe, Hacı İsa Konyar ve Hacı Ekrem Kaya ile buluşan Kilerci, seçim kapsamında kendilerinden destek istedi.
AK Parti Ağrı Milletvekili Adayı Ruken Kilerci, çalışmalarına yarın da devam edecek.
EHA