Tor, yaptığı yazılı açıklamada, kentte kongreler haftası yaşanacağını, bu kongrelerin AK Parti’ye yakışacak şekilde gerçekleştirileceğini aktardı.

 İl Bakanlığını iki dönemdir onur ve gururla yürüttüğünü ifade eden Tor; “İnandığımız yolda, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde, kararlılıkla ve emin adımlarla yürümeye devam ederek, 5 Şubat’ta İl Kadın Kolları, 8 Şubat’ta Gençlik Kolları ve 10 Şubat’ta da İl Kongresi’ni gerçekleştireceğiz. Kongrelerimiz AK Partimize yakışan şekilde ve pandemi kurallarına uygun şekilde yapılacaktır” dedi.

 Görevini kongrede devredeceğini belirten Tor, “AK Partimizde demokrasi şölenine dönüşen kongreler, yenilenme, bayrak teslimi ve nöbet değişimidir. Kongrede hizmet bayrağını, 6 yıldır il başkan yardımcımız olarak birlikte çalıştığımız Seydi Gülsoy kardeşime gönül rahatlığı ile teslim edeceğim. Her zaman ve her yerde Sayın Cumhurbaşkanımızın ve partimizin emrinde, teşkilatlarımızın yanında olmaya devam edeceğim” dedi.

 Yeni dönemde göreve devam edecek ve yeni seçilecek başkan ve yönetim kurulu üyelerine başarılar dileyen Tor, 5 Şubat’ta İl Kadın Kolları ve 8 Şubat’ta ki Gençlik Kolları Kongrelerinin Şehit Mehmet Karacatilki Kültür Sanat ve Kongre Merkezi’nde yapılacağını ve 10 Şubat’ta yapılacak olan İl Kongresi’nin de Tosyalı Spor Merkezi’nde gerçekleşeceğini belirtti.

 Yapılacak kongrelerin tek liste ile gerçekleşeceğini söyleyen AK Parti İl Başkanı Av. Hamza Tor; “6. Kadın Kolları Olağan Kongresi, mevcut başkanımız Ecz. Emine Yüksel Coşkun Hanımefendi’nin başkan adaylığında, 6. Gençlik Kolları Kongresi ise görevde olan Av. Ömer Faruk Bozkan Bey’in başkan adaylığında yapılacaktır. Her iki başkanımızı ve yönetimlerinde görev alacak kadınlarımızı ve gençlerimizi tebrik ediyorum.” İfadelerinde bulundu.

 AK KADROLARA TEŞEKKÜR

AK Parti İl Başkanı Av. Hamza Tor; “Uyum ve iş birliği içinde çalıştığımız tüm milletvekillerimize, parti yöneticilerimize, il genel ve belediye meclis üyelerimiz ile AK Kadronun tüm neferlerine çok teşekkür ediyorum. Hayatını kaybeden yönetici ve üyelerimize Allah’tan rahmet ve hastalarımıza da acil şifalar diliyorum” dedi.

E Haber Ajansı (EHA) - Resul Özdil