Osmaniye İl Başkanı  Serat Kılıç, İl Sekreteri Ahmet Atmaca ile Merkez İlçe Başkanı Mustafa Tülücü üniversite öğrencisinin evine giderek tableti teslim etti.

İyi Parti Osmaniye İl Başkanı Serat Kılıç ziyaret sırasında yaptığı konuşmada “Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'in selamını getirdim. Genel Başkanımız her daim ifade ettiği, her zeminde dile getirdiği en büyük güvence olarak gördüğü gençlerimize büyük bir önem vermektedir. Özellikle eğitim konusunda asla tavizi yoktur. Günümüz şartlarında gençlerimizin eşit şartlarda eşit imkanlara ulaşmasını önemsiyoruz. Teknoloji ile paralel giden eğitimde tabletsiz ev düşünülemez. Bir kez daha küçük ama ifade ettiği anlam açısından büyük olan hediye için Hemşerilerim adına Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'e teşekkür ediyorum'' dedi

''MERAL HANIMA TEŞEKKÜR EDİYORUM''

Üniversite öğrencisi aldığı tabletten dolayı teşekkür ederek memnuniyetini dile getirerek  '' Eğitimime çok büyük katkı sağlayacak olan bu tablet beni çok mutlu etti.  İYİ bir motivasyon oldu. İnşallah eğitimimi tamamlayarak ülkeme hizmet etmek istiyorum. Size ve bana bu tableti gönderen Meral hanıma teşekkür ediyorum, İYİ ki varsınız' 'dedi. 

 E-Haber Ajansı (E-HA) - Resul Özdil