Her yıl, sayısız başarılı projeyi hayata geçiren ve dijital dünyada etki sahibi olanları ödüllendirerek sektöre önemli katkı sağlayan Altın Örümcek Ödülleri sahiplerini bulmaya başladı.

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı, "Sanal Müze" projesi ile 5 dalda aday gösterildiği Altın Örümcek'te Eğitim kategorisinde Halkın Favorisi, aynı kategoridejüri oylamasında ise 3. oldu.

 TEGV'in 25 Yıllık tarihine tanıklık edebileceğiniz, kilometre taşları üzerinden keyifli bir yolculuğa çıkacağınız "TEGV Sanal Müze" 23 Ocak 2020 tarihinde yayına girdi.

 Kreatif anlamda ajans çalışmalarını Elroy'un üstlendiği Sanal Müze, bugüne kadar 3 Milyona yakın çocuğa ulaşmış, eğitim alanında faaliyet gösteren en yaygın sivil toplum kuruluşu olan TEGV' in önemli kilometre taşlarını fotoğraf ve videolar eşliğinde ziyaretçileriyle buluşturarak onlara görsel bir şölen sunuyor.

 TEGV'in Sanal Müze projesi ile başvurduğu, Altın Örümcek Ödülleri'ne, bu yıl 1360 proje başvurdu.Başvuru sürecinin ardından, alanında uzman 29 değerli jüri üyesi, online ortamda değerlendirme sürecini tamamlayarak, 246 projeyi finalist olarak belirledi. 

Eğitim, Etkinlik & Kültür Sanat, Magazin & Haber & Blog, Mikrosite ve Sosyal Sorumluluk dallarında finale kalan TEGV, yapılan halk oylaması ile 25. Yılını, sevilen ve güvenilen bir vakıf olarak Eğitim kategorisinde halkın favorisi ödülü ile taçlandırırken aynı kategoride jüri oylamasında ise 3. Oldu.

 TEGV Genel Müdürü Sait Tosyalı: "25. yılına yakışır bu iki güzel ödülü, eğitim dolu çeyrek yüzyıla, onursal başkanımız Suna Kıraç'a ve tüm TEGV'lilere adıyoruz." dedi.

EHA