Türkiye'de üretilen ve dünyanın en kaliteli balları arasında yer alan Anzer balının mucizeleri tüketim için herkesi teşvik etmektedir.

Türkiye'de Anzer Kadın Girişim Kooperatifi tarafından üretilen ve koyde.com aracılığı ile Türkiye'nin dört bir yanına satış imkanı sunulan Anzer balı, gerçek Anzer balı ile tanışmak isteyenlere de büyük bir fırsat sunuyor. 

Anzer Balı’nın mucizeleri neler?

Anzer balının doğru ve kontrollü bir şekilde tüketilmesi halinde faydalarından maksimum derece yararlanılabilir. Anzer balının mucizeleri ve öne çıkan faydaları;

Bağışıklık sistemini güçlendirir ve böylece kişilerin daha az hasta olmasını sağlar. Hastalıklara karşı koruma görevi görür.
Sindirim sisteminin düzenli bir şekilde çalışmasını sağlar. 
İştah açması ile bilinen Anzer balı, özellikle kilo alma problemi yaşayan kişiler tarafından kullanılması halinde ideal kiloya ulaşılmasını destekler. 
Enerji açısından yüksek değerlere sahip olan Anzer balı günlük tüketimler ile gün içerisindeki yorgunluğun ve halsizliğin ortadan kalkmasını sağlar. 
Cildin sağlıklı ve parlak görünmesinde etkilidir. 
Kalp ve damar hastalıklarına karşı direnç gösterir.
Kanser hücrelerinin oluşumunu önlemede etkili olduğu bilinmektedir. Bununla birlikte kanser tedavilerinde destekleyicidir. 
Metabolizmanın düzenli bir şekilde çalışmasını sağlar. 
Saç dökülmesi, kısırlık, cinsel güç gibi pek çok farklı problemde etkili bir destekleyicidir. 
Yüksek besin değerleri ile vücutta eksik olan vitamin ve minerallerin kazanılmasını sağlar. 
Tüm bu faydaları ile 7'den 77'ye herkes için ideal besinlerden bir tanesi olan Anzer balının özellikle tüketimine dikkat edilmelidir. Normal çiçek ya da çam balında olduğu gibi ekmek üzerine sürülerek yenilebilecek bir bal olmayan Anzer balının arı sütü, propolis gibi diğer ürünler ile karıştırılarak günlük sadece 1 çorba kaşığı kadar tüketilmesi önerilmektedir. Küçük çocuklarda 1 tatlı kaşığı tüketilmesi önerilirken bebeklerde bilindiği üzere bal tüketimi önerilmemektedir. Etkisi oldukça yüksek olması nedeni özellikle hastalık gibi durumlarda doktor kontrolü ve tavsiyesi ile Anzer balı tüketilmelidir. Bu tip hassas durumların dışında Anzer balının tüketilmesinde bir sakınca olmadığı gibi mucizeleri ve faydaları ile insan vücudunun daha iyi çalışmasını, hastalıklara karşı korunmasını ve güçlü bir metabolizmaya sahip olunmasını sağlar. 

İSTANBUL (EHA)