Andırın caddesi boyunca gerçekleştirilen denetimlere; Kaymakam Ahmet Arık,Kadirli Belediye Başkanı Dr.Ömer Tarhan İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Yusuf Avcı , İlçe Emniyet Müdür Vekili Mustafa As, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Fatin Rüştü Özeser, İlçe Sağlık Müdürü Dt. Ayşe Bozkurt ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı.

 Denetimleri sırasında, esnaf ve vatandaşlarla bir süre sohbet ederek hatırlarını soran Kaymakam Ahmet Arık, vatandaşlarımızdan, hepimizin sağlığı için maske, sosyal mesafe ve temizlik kuralları konusunda hassasiyet göstermelerini istedi. Kaymakam Arık, esnaflarımıza bereketli işler diledi.

 Son günlerde artış gösteren vaka sayıları nedeni ile vatandaşlarımızın tedbirler den ödün vermemesi gerektiğini ifade eden Kaymakam Arık " Denetimlerimiz aralıksız devam edecek. Vaka sayılarında bir artış söz konusu, herkes bu anlamda tedbirlere azami dikkat etmelidir.Sokağa çıkma yasakları kapsamında hafta içi ve hafta sonu kurallara uyalım.Yasaklara uymayanlar hakkında gerekli cezai işlemler yapılıyor.Bu kapsamda, yaklaşık 150 kişiye 400 bin lira kadar cezai işlem uygulandı.Hepimiz birbirimize karşı sorumluyuz.Kurallara uymak,toplumun sağlığını önemsemek durumundayız"dedi.

Kaymakam Arık, ayrıca kurallara uyarak tedbirleri elden bırakmayan vatandaşlara teşekkür etti. 

E Haber Ajansı (EHA)