İzmir’in kalbinde, büyüleyici Ege Denizi’nin yanı başında yer alan İzmir Marriott, astroloji meraklıları için heyecan verici bir etkinlik düzenledi.
Misafirlerini ağırlamaya başladığı günden bu yana şehre farklı bir turizm anlayışı ve yeni bakış açıları kazandıran İzmir Marriott, ünlü astrolog Dinçer Güner moderatörlüğünde, iş ortakları için düzenlediği ‘Dinçer Güner ile Astroloji Sohbetleri’ etkinliği ile, astrolojiye ilgi duyan herkese eşsiz bir deneyim yaşattı.
Yılın En Özel Tarihi Ekinoks’ta Kritik Gezegen Hareketleri İzmir Marriott’ta Değerlendirildi!
Şehrin eğlence anlayışına yeni bir soluk getirerek, İzmir etkinliklerinin yapı taşı haline gelen İzmir Marriott, iş ortaklarının katılımıyla yılın en özel tarihi olan Ekinoks’ ta hafızalarda yer edecek bir organizasyona imza attı. Söyleşi boyunca Dinçer Güner, astrolojinin temel kavramlarından başlayarak, burçların insan karakteri ve yaşam üzerindeki etkileri hakkında önemli bilgiler verdi.
Ayrıca, 2024 yılına dair paylaştığı ön görüleri ve yıldızların hareketlerine göre bizleri bekleyen önemli hadiselerle ilgili verdiği detaylar da dinleyicide büyük heyecan oluşturdu.
EHA - Berna Kaya