Osmaniye’de   Haneden  Sofrası  işletmecisi olan Mustafa Aydın (26), şehit aile ve çocuklarına destek olmak için onlardan ücret talep etmiyor.

Dr. Sadık Ahmet  Caddesi üzerinde  faaliyet gösteren Lokantasının çamında "Şehit ailelerine ücretsizdir" ifadelerine yer veren Mustafa Aydın, yaptığı desteğin her zaman devam edeceğini belirtti.

Atamayan Beden Eğitim öğretmenlerinde  olan Aydın Osmaniye’nin Türkiye genelinde en fazla şehit veren iller arasında yer aldığını ifade ederek  "Ne yaparsak yapalım şehitlerin borcunu ödeyemeyiz" dedi.

Sektör içinde 7 yıldır bulunduğunu ifade eden  Mustafa Aydın “4 yıllık fakülteyi bitirdikten sonra belli bir dönüm boşluğum oldu. Bu süreçte de abimin daha önce işletmesi vardı.  Kendisine destek olmak maçlı yanında bulunduğumuzda bu mesleğe atılmış bulunmaktayım. Yaklaşık 7 yıldır bulanmaktayız. Aile olarak. Yaklaşık 7 yıl öncesinde aklımıza gelmişti. Topluma nasıl yararlı olabiliriz, ne gibi farkındalık yaratabiliriz düşünür iken son zamanlarda memleketimizde çok fazla şehit haberleri gelmeye başladı. Keza aynı şekilde memleketimiz Türkiye genelinde  en fazla şehit veren memlekettir. Bizimde şehitler ailelerine yönelik ücretsiz yemek  verme fikri geldi aklımıza. Bir nebzede olsa şehit ailelerinin yanında hissettirebilirsek ne mutlu bize” dedi.

Haneden  Sofrası  işletmecisi olan Mustafa Aydın kampanya ile ilgili olarak amaçlarının toplum olarak esnaflar olarak şehit ailelerine yönelik katkıda bulunmak olduğunu ifade etti.

EHA - Resul Özdil