Osmaniye’nin Bahçe İlçesinde Bahçe Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi yönetimi Belediye Başkanı İbrahim Baz’a iadeyi ziyaret gerçekleştirdi.

Bahçe Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi'nde göreve başlayan Başhekim Ahmet Kocaer, Hastane Müdürü Mehmet Emin Çuhadar, Hastane Mali İşler Müdür Yardımcısı Ökkeş Çelik ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Semra Dağlı kendilerine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Bahçe Belediye Başkanı İbrahim Baz'a iadeyi ziyarette bulundu.

Ziyarette ilçenin sağlık alanındaki ihtiyaçlarını paylaşıp halka  verilecek en verimli sağlık hizmeti konusunda atılacak adımlarla ilgili istişarelerde bulunuldu.

Sağlığa ve sağlıkçılara vermiş oldukları önemden bahseden Başkan Baz ilçedeki sağlık hizmetinin verimini arttırmak için gerekli girişimlerin yapıldığını belirterek Bahçe’de yapılacak olan 50 yataklı Devlet Hastanesi'nin son durumu hakkında da bilgilendirmelerde bulundu.

Bahçe Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi yönetimi  ilçede sağlık hizmetinde artılar katacaklarına inandığını belirten Başkan Baz  ziyaretlerinden ötürü hastane yönetimine memnuniyetlerini dile getirdi.

EHA - RESUL ÖZDİL