Bahçe Yüzme havuzunda gerçekleştiren kongre’si  Zekeriya Çelik başkanlığında tek liste halinde gidildi.

Kongreye katılan AK Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu “AK Parti 7. Olağan kongre sürecimize Bahçe ilçemizden devam ediyoruz. TMM kurallarına riayet ederek coşku ve heyecan ile kongremizi gerçekleştirdik.  İlçe Başkanımız Sayın Zekeriya Çelik ve yönetim kurulunu tebrik ediyor, başarılar diliyorum” dedi.

Bahçe Belediye Başkanı İbrahim Baz  ilçe Başkanı seçilen Zekeriya Çelik’e  başarılar dileyerek  “Uzun süredir partimizde büyük emek ve hizmetleri olan İlçe Başkanımız Sayın Mehmet Açıkgöz'e bundan sonraki hayatında sağlık ve esenlik diliyor, seçilen yeni İlçe Başkanımız Sayın Zekeriya Çelik ve yönetimini tebrik ediyor kutlu dava yolunda başarılı hizmetler diliyorum” şeklinde konuştu.

Bahçe İçin İnandığın Yolda Yürü”  sloganı  yapıldığını ifade eden İlçe Başkanı Zekeriya Çelik “ Bahçe Ak parti 7.olağan kongremizi gerçekleştirdik Bütün katılımcılara teşekkür ederiz geçmiş yönetim ve ilçe başkanımıza yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz yeni yönetim kurulu üyelerimizle en güzel hizmetleri yapmayı Bahçemize nasip olsun hayırlı uğurlu olsun” dedi.

EHA - RESUL ÖZDİL