Osmaniye Engelliler Spor Kulübü Derneği'nin başkanı Derviş Aslan ve yönetim kurulu üyeleri, önemli bir ziyaret gerçekleştirdi.

Bu ziyaret kapsamında, Osmaniye Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Adem Cingöz'ün makamına konuk oldular. Ziyarette, bir araya gelen iki taraf arasında samimi bir atmosfer oluştu.

Derviş Aslan, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, "Ey oğlum! Dünya derin deniz gibidir. Çok insanlar onda boğulmuştur. Geminin takva, yükün iman, halin tevekkül olsun, umulur ki kurtulursun." sözleriyle engelli sporculara ilham verdi. Bu sözler, mücadelelerinde engellilere destek olmanın önemini vurgulamak amacıyla seçilmişti.

Osmaniye Engelliler Spor Kulübü Derneği, Adem Cingöz'e takımın formasını hediye etti. Bu jest, kulübün ve sporcuların Yeniden Refah Partisi'nden aldığı destek ve teşvikle daha da motive olmasını sağladı.

Adem Cingöz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kulübün çalışmalarını takdir etti ve destek mesajı verdi. Engellilerin spor alanında elde ettikleri başarıların toplumun her kesimine ilham kaynağı olduğunu belirten Cingöz, kulübün faaliyetlerini desteklemeye devam edeceklerini söyledi.

EHA - Resul Özdil