(DÜZELTME) - Gelecek Partisi Ankara İl Kadın Kolları Başkanı Mürşide Gizem Yıldırım, "Gelecek Partisi'ne üye olduğumu artık İl Kadın Kolları Yönetimimizde bizlerle birlikte çalışacak. Uzun uzadıya iktidarın uyguladığı ve Gelecek Partisi'nin uygulamak istediği kadın politikalarından bahsettik" seklinde çıkan haberin tam doğruyu yanstmadığı açıklandı.
Belgin Saydam yapmış olduğu açıklamasında; “İzin almadan resimlerimi de kullanarak Belediye Baskanı adaylığım gibi siyasi başarılarımı kullanarak ismim üzerinden haber yapmıştır. Avukat olmasına rağmen bunu yapmasını uygun bulmuyorum" dedi.
Belgin Saydam; "Gercek şu ki, ben CHP üyesiyim. Gelecek Partisi Ankara İl Kadın Kolları Başkanı Mürşide Gizem Yıldırım'ın organize ettiği bir toplantıda şiddete uğradığımı, şikayet hakkım engellendiği gibi CIMER erişimimin de kapatıldığı ile ilgilli hukuki destek vereceklerdi. Konu ile sayın Ahmet Davutoğlu ve Sare Davutğlu'nunda haberi vardı. Ancak Gizem Yıldırım izin almadan haber sitesine resmimizle birlikte gerçek olmayan bir haber yapıp yayınlatmış" şeklinde açıklama yaptı.
EHA