Bitlis Valisi Oktay Çağatay, Doktor Abdül Rıdvan Kulu’nun fotoğraf sergisini gezdi

Vali Oktay Çağatay, Tatvan Devlet Hastanesindeki Doktor Abdül Rıdvan Kulu’nun ‘Hekim Gözüyle’ isimli kişisel fotoğraf sergisini gezdi.
Vali Oktay Çağatay, Tatvan Devlet Hastanesinde görev yapan Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Abdül Rıdvan Kulu’nun ‘Hekim Gözüyle’ isimli kişisel fotoğraf sergisinin açılışını yaptı. Açılıştan sonra sergiyi gezen Vali Oktay Çağatay, fotoğrafları inceledi ve Doktor Kulu’dan fotoğraflar hakkında bilgi aldı. Fotoğrafın anın daha iyi algılanmasına olanak verdiği için akla ve kalbe hitap eden en güçlü görsel kültür olduğunu belirten Vali Oktay Çağatay, fotoğraf sanatçılarının fotoğraf çekerken dünyayı gözleriyle değil, objektifinden yani başka bir açıdan gördüğünü söyledi. Fotoğrafçıların Bitlis ile ilgili çektikleri bu fotoğraflar sayesinde insanların, Bitlis'i başka bir gözle gördüğünü belirten Vali Çağatay, Bitlis'in gerek doğa güzellikleri gerekse tarihi yerleri ile fotoğrafçıların uğrak yeri haline gelmeye başladığını söyledi.
Açılışta Vali Oktay Çağatay’a, Tatvan Kaymakamı Mehmet Ali Özkan, İl Sağlık Müdürü Dr. Koray Okur, Tatvan Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Erdinç Eren, doktorlar ve vatandaşlar eşlik etti.

 EHA