İftar yemeği programına, Gemlik İlçe Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan ile yeni seçilen Gemlik ilçe Belediye Başkanı Şükrü Deviren, İlçe Yazı İşleri Müdürü Uğur Şanlı, Gemlik İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Kılıç, Gemlik İlçe Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Demir, Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hamaloğlu, Gemlik Halk Eğitim Merkezi Müdürü Adnan Uluğ, Oda Başkanları, Toptancılar Sitesi Zeytin Hali ile Rıfat Minare Zeytin Hali Başkanları, siyasi parti temsilcileri, basın mensupları, değerli üyelerimizin katılımıyla iftar yemeğinde buluştu. 
Gemlik Ticaret Borsası Meclis Başkanı Salih Erdinç Ersan iftar yemeği açılış konuşmasıyla başladı. “Borsamızın düzenlemiş olduğu iftar yemeği programına tüm katılımcılarımız hoş geldiniz. Gemlik Ticaret Borsası ailesi olarak üyelerimize davetimize göstermiş oldukları katılımdan dolayı teşekkür ederim. Gelecek olan Kadir Gecenizi ve Ramazan Bayramlarınızı en içten dileklerimle kutlar saygılarımı sunarım” dedi. 
Ardından konuşmalarına Başkan Çakır, “Sizleri şahsım ve Gemlik Ticaret Borsası adına saygıyla selamlıyorum. Borsamızın düzenlemiş olduğu, Ramazan ayının manevi ruhuna uygun olarak bir sevgi, samimiyet ve paylaşım yaşandığı iftar yemeği programımıza hoş geldiniz. Cuma günkü Kadir gecenizi ve önümüzdeki hafta başlayacak olan Ramazan bayramınızı tebrik ediyor, ülkemize ve tüm insanlığa huzur, hoşgörü ve barış getirmesini diyorum. Ayrıca 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri ilçemize, ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyor.
Seçilen Belediye Başkanımızı tebrik ediyor ve görevlerinde başarılar diliyorum. Her dönem hiçbir parti gözetmeksizin ortak çalışma içerisinde olduğumuz Belediyemiz ile de bu dönemde de ortak çalışmalara birlikte imza atacağız. Bildiğiniz üzere sahibi olduğumuz Gemlik Zeytini Coğrafi İşareti’nin Avrupa Birliği tescili ile ilgili ihracatımız artarak bölgenin ekonomisine destek olup üreticimizde kazanacaktır. Ayrıca Gemlik Zeytini İşleme Merkezi Kooperatifimizi kurduk, gerekli çalışmalarımız ise devam etmektedir. Sözlerime son verirken Gemlik Ticaret Borsası ailesi olarak üyelerimize ve misafirlerimize davetimize göstermiş oldukları katılımdan dolayı teşekkür ederim” dedi.
İftar yemeği, Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan selamlama konuşmaları ardından, Gemlik Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Özden Çakır ile Meclis Başkanı Salih Erdinç Ersan hizmetlerinden dolayı Mehmet Uğur Sertaslan’a teşekkürlerini sunarak, Teşekkür Plaketi takdim edilip program sona erdi. 
EHA - Yılmaz Efe - Bursa