BTP İl Başkanı Arıkan “Osmaniyemizin siz değerli basın mensuplarının olduğu gibi medyanın tanınmış pek çok simanın da partimizle ilgili paylaşımlarına sizlerin şahsında teşekkür ederiz.

 Medyada yerel basın olarak halkımızın doğru haber alma hakkına hizmete gönül vermiş bir camianın değerli üyelerisiniz. Bağımsız Türkiye Partisi il başkanlığı olarak Pandemi tedbirleri sebebiyle sosyal mesafe kurallarını uygulamak zorunda kalmamıza rağmen ilgi ve alakalarınıza teşekkür ederiz.

 Merhum Genel Başkanımız Prof. Dr. Haydar Baş bey 14 Nisan 2020 günü aramızdan; camiamıza ve yüce Türk milletine bıraktığı emaneti bundan böyle çok muhterem Gen. Bask.Av Hüseyin Baş beyle iktidara taşıma azmi ve kararlılığı içerisinde çalışmalarımızı daha da arttırarak devam edeceğiz.  Osmaniye’mizin siz değerli basın mensuplarının olduğu gibi medyanın tanınmış pek çok simanın da partimizle ilgili paylaşımlarına sizlerin şahsında teşekkür ederiz.

 Türkiye Yerel Basın Birliği Genel Başkanı sayın Nezir Karayün, “Haydar Baş Hocamız bu ülkenin çimentosu idi. Bayrağa, sancağa, dine, vatana, Atatürk’e kim saldırsa karşısına ilk dikilen olurdu. Biz her daim kendisini örnek aldık. Gıptayla takip ettik. İnancım odur ki, emaneti devralan Hüseyin Baş kardeşimiz de bu emaneti zirveye taşıyacaktır” ifadeleriyle yerel basın olarak samimiyetini ortaya koymuştur.

 Duayen haber spikeri sayın Gülgün Feyman hanımefendi; BTP lideri Prof. Haydar Baş'ın zamansız vedasından sonra o’nun mirasını her alanda yaşatacak olan değerli hukuk adamı Atatürk sevdalısı Av. Hüseyin Baş BTP’nin yeni genel başkanı oldu. Yürekten kutlar ülkemizin geleceği için mücadelesinde başarılar dilerim. İfadelerine yer vermiştir.

 Başarılı seçim araştırmalarıyla tanınan Sonar Araştırma Şirketi'ni kurucusu ve başkanı sayın Hakan Bayrakçı; Atatürk değerleri ile manevi değerleri dengeli bir siyaset ile yıllarca savunan rahmetli Haydar Baş'ın vefatını müteakip Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkan seçilen genç hukukçu Av. Hüseyin Baş beyi tebrik edip, görevinde başarılar dilerken. Yolu, bahtı açık olsun diyen açıklamalarda bulunmuştur.

 Duayen spor spikeri Akın Göksu Bağımsız Türkiye Partisi'nin merhum Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş'ı rahmetle andığı mesajında BTP'nin yeni Genel Başkanı Hüseyin Baş'ın Türkiye'yi aydınlık yarınlara ulaştıracak lider olduğunu ifade etti.

 Basın camiasının olduğu gibi özellikle Osmaniyemizin millet vekillerinden Sayın Mücahit Durmuşoğlu beyefendi ile birlikte gerek siyasi gerek değerli halkımıza da merhum genel başkanımızın vefatından dolayı camiamızın acısını paylaşmalarından dolayı çok teşekkürler ederiz.

 Osmaniyemizin yerel basını olarak sizlerin samimiyeti, halkımızın teveccühü ile merhum Genel Başkanımızın bıraktığı emaneti Çok muhterem Genel Başkanımız sayın Av. Hüseyin Baş beyin liderliğinde onurla iktidara taşıma gayretindeyiz. BTP iktidarının da aziz milletimizin; huzur, güven, refah ortamını yaşayacağı günler çok yakın” şeklinde konuştu.

EHA - RESUL ÖZDİL