Demokrat Parti Gençlik Kolları GİK Üyesi, Genel Başkan Gültekin Uysal’a yakınlığı ile bilinen Recep Batuhan Özkan temaslarıyla dikkat çekiyor. Özkan; “Adnan Mendereslerin, Demirellerin, Özalların izinde bu Demokrat yuvaya sahip çıkmakla mükellefiz. Yine yeniden şaha kalkacağız” dedi.
Recep Batuhan Özkan, azimli ve kararlı bir şekilde parti içi çalışmalarına devam ederken bir yandan da Bursa’da dernekler, sosyal platformlar, köy kooperatifleri, ziraat Odaları, hemşeri dernekleri , esnaf odaları, basın ve medya kuruluşları ziyaretleriyle dikkatleri üzerine çekiyor. 6’lı Masa’da patlak veren krize yorum yapmayan Özkan’ın “Bursa’dan adaylık netleşme sürecini bitirmiş” olabileceği parti tabanında da konuşulmaya başladı.
Demokrat Parti Milletvekilliği listesinde 1’ci sırada olabileceği dillendirilirken Recep Batuhan Özkan kendisine gelen davetlerle şekillendirdiği ziyaretlerden de kaçmıyor. Özkan; “Demokratların bir neferi olarak gezmedik köy, kapısından içeri giremediğimiz dernek, mahalle bırakmayacağız. Partimizin adını daha doğrusu unutulan partimizin adını Bursa’da duyuracağız azimliyiz, kararlıyız Millet ittifakı; Türkiye’nin umududur.
Kim giderse gitsin kim gelirse gelsin milletimiz umudunu yitirmeyecektir. Genel Başkanımız sayın Gültekin Uysal’dan gelen beyan bu yöndedir. Şu anda her şeyin daha güzel olacağı kanaatindeyim. Millet İttifakı kesinlikle iktidara gelecek. Millet İttifakının çıkarmış olduğu cumhurbaşkanı adayı Türkiye’nin cumhurbaşkanı olacaktır. Hep beraber mücadele edeceğiz ve bu seçimlerden alnımızın akıyla çıkacağız. Millet İttifakına bu seçimleri kazandıracağız. “diye sözlerini bitirdi.
EHA - Yılmaz Efe