Bursa'da kayıp vatandaş Sezgin Öztürk'ün yaşamış olduğu mahalleye giderek mahalle sakinleriyle ayrı ayrı konuşmalar gerçekleştirdik.
Aldığımız bilgiler doğrultusunda 3 aydır kayıp olan Sezgin Öztürk'ün evden çıkarak bazen uzun mesafeler şehir dışına çıkarıldığını söylediler.
Yürüyerek şahsın akıl dengesi bazen gidip geliyor, kendi kendine konusmaları varmış etrafına hiç bir şekilde zararı olmayan sevilen biri olduğunu da öğrendik. Hiç kimseden para pul yiyecek istemezmiş kendi halinde mahalle sakinlerinin yanına gelip çay içip giden biriymiş. Daha önce de aslında normal bir vatandaş gibiymiş çalışan biriymiş.
Yakaşık 3 aydır kayıp olan şahsın ailesi umursamaz davranışlar sergileyince mahalleli aileye sormuşlar. Sezgin Öztürk nerde diye ev de diyorlarmış. Tekrar sorduklarında Sezgin niye gelmiyor. Hastanede deyip geçiştiriyorlarmış. Kardeşine, 'Müge Anlı'ya şikayet edeceğiz' dediklerinde de 'ederseniz edin' diye cevap veriyormuş. En son aile dayanamayıp polise kayıp ilanı vermiş.
Kayıp Sezgin Öztürk hakkında mahalleliyle konuştuk. Müge hanımın Sezgin Öztürk'ü bulmasını istiyorlar. Başına birşey geldi kaygısı da var.
EHA - Yılmaz Efe - Bursa