AK Parti Ağrı Belediye Başkan Adayı Mehmet Salih Aydın, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile çeşitli ziyaretlerde bulunarak desteklerini kazandı.
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, başta AK Parti Ağrı Belediye Başkan Ayı Mehmet Salih Aydın olmak üzere diğer ilçeleride bulunan belediye başkan adaylarına verdikleri desteği göstermek amacıyla Ağrı ilimize ziyarette bulundu.
AK Parti Ağrı Belediye Başkan Adayı Mehmet Salih Aydın; Cumhurbaşkanı Cevdet Yılmaz, Ağı Vali si Mustafa Koç, AK Parti Ağrı Milletvekili Ruken Şahin Kilerci, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdulhalik Karabulut, AK Pati Ağrı İl Başkanı Orhan Güngör ile birlikte çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.
Mahalli İdareler Seçimlerine çok az bir zaman kala Cumhurbaşkanı Yılmaz’ın Ağrı’daki ilk durak noktası Seçim Koordinasyon Merkezi oldu. Belediyeciliğin etnisiteye dayalı değil eser ve hizmete dayalı olduğunu belirten AK Parti Adayı Aydın, Cevdet Yılmaz’ın ziyareti esnasında dava arkadaşlarına, yoldaşlarına ve gönüllülerine hitap ettiğini belirtti. Ağrı ilimizin inşasında kendisine ve ekibine destek olacaklarının da sözünüzü verdi.
Cumhurbaşkanı Yılmaz’ın bir sonrakş ziya noktası Kanaat Önderleri Buluşması oldu. Orada da çeşitli açıklamalarda bulunan Ylmaz, Ağrı ilimizin yeni döneminde AK Parti Ağrı Belediye Başkan Adayı Avukat Mehmet Salih Aydın’a emanet olduğunu ifade etti. 
EHA - Yılmaz Efe - Bursa